Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Kryssningsresor som passar dig

  Vi har en hel del olika kryssningsresor att välja på. Alltifrån endags kryssning till lite längre kryssningar. Känner du att du behöver komma iväg från verkligheten ett litet tag för att njuta av en kryssning med avkoppling, god mat och dryck men även dans. Våra kryssningsresor innehåller allt du kan önska dig. Det är en minisemester som ger maximal effekt. 

   

  Fritextsökning

  Läs mer

  Följ med oss på kryssningsresa 

  Vi tar oss gemensamt med buss till hamnen där kryssningsfartyget går ifrån för att sedan stiga på båten och checka in i våra sovcupéer. Sedan har vi en riktigt härlig tid framför oss och beroende på vilken av kryssningsresorna du bokar så varierar schemat därefter. Många av kryssningsresorna innehåller en hel del avkoppling och njutning på olika sätt. 

  Boka din kryssningsresa med oss

  Vill du njuta av en avslappnande kryssningsresa med Trossö Buss? Då har du kommit helt rätt. Vi vill gärna att du följer med oss på en härlig upplevelse på havet. För mer information om de olika resorna kan du klicka på den specifika kryssningen som fångar ditt intresse. Där kan du hitta dagsprogram, vad som ingår i priset samt datum för kryssningsresanresan. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig! 

   

  Resekalender
  7/12Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  13/12Bordershop Expressfrån 775:-
  16/12Bordershop Expressfrån 775:-
  20/2Så som i Himmelen, Malmöfrån 1 495:-
  4/3Berlin på egen handfrån 4 595:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden