Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

   

  Legoland, Zoo i Givskud och Lalandia. Vad mer kan man man önska?

  För att se karta över Legoland klicka här https://endpoint914213.azureedge.net/globalassets/park/global/blocks/park-guide/uvid-494466/kort-over-legoland.pdf

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Förmiddagsfika dag 1
  Frukost dag 2-4
  Transfer till Legoland/Lalandia
  Entré och safaritur på Givskud Zoo

  Pris barn under 14 år: 3095:- tillsammans med 2 fullt betalanda vuxna. Gäller både 3- och 4 bädds rum.
  3- och 4 bäddsrummen har endast våningssängar
   

  Dagsprogram

  • Legoland

   Dag 1. Sverige – Vejle Avresa på morgonen till Malmö och Öresundsbron. Vidare över Själland till nästa bro – Stora Bältbron. Vi passerar Fyn och via Lilla Bältbron kommer vi till Jylland. Nu är det inte långt kvar till Kolding, vi räknar med att vara framme vid 12-tiden vid vårt hotell Hotel Scandic Kolding. Nu kan äventyren starta!

   Dag 2 - 3. Efter frukost på hotellet är nu hela dagen till förfogande. Vilken eller vilka av de fantastiska parkerna du väljer, bestämmer ni själva och bussen tar er till entrén. Upplev den förtrollande minivärlden på Legoland, skapad av 59 miljoner äkta LEGO-klossar och ta en tur i några av de vilda rutschbanorna. Väljer ni en tur till Lalandia väntar er många roliga upplevelser i de tropiska omgivningarna. Mellan turerna i vågbassängen och vattenrutschbanorna är det en ren njutning med ett avstressande dopp i ett av bubbelbaden.

   Dag 4. Kolding – Sverige Sovmorgon och god frukost sitter inte fel efter alla äventyr! Innan hemresan idag ska vi göra ett besök i djurparken Givskud Zoo där ni uppleva hela världens djurliv i autentiska och inbjudande omgivningar. Vi åker med Safaribussen som tar oss runt bland dom vilda djuren. Inte förrän framåt eftermiddagen ger vi oss av, över broarna genom Danmark, och vi beräknar passera Öresundsbron vid 19.30.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  11/3Krokusfest Husum 4 dagarfrån 4 595:-
  15/3Grömitz 2 dagarfrån 2 495:-
  26/3Påskmarknad Rostock 3 dagarfrån 2 995:-
  2/4Påskresa Berlin 4 dagarfrån 4 995:-
  2/4Påskresa Stralsund 4 dagarfrån 5 495:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden