Legoland, Zoo i Givskud, Lalandia, vad mer kan man man önska? Alla tänkbara familjeäventyr inom räckhåll från fräscha hotellet i mysiga Vejle.

En välbevarad stadskärna med stort utbud av restauranger och shopping,

omgivet av något, i Danmark, så ovanligt som skogsbeklädda backar.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

För att se karta över legoland klicka här https://endpoint914213.azureedge.net/globalassets/park/global/blocks/park-guide/uvid-494466/kort-over-legoland.pdf

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1: Sverige – Vejle
Avresa på morgonen till Malmö och Öresundsbron. Vidare över Själland till nästa bro – Stora Bältbron. Vi passerar Fyn och via Lilla Bältbron kommer vi till Jylland. Nu är det inte långt kvar till Vejle, vi räknar med att vara framme vid 12-tiden. Hotel Scandic Jacob Gade ligger mitt i den charmiga byn och ni hittar på nära håll både restauranger och shopping. Nu kan äventyren starta!

Dag 2: Valfri park
Efter frukost på hotellet är nu hela dagen till förfogande. Vilken eller vilka av de tre fantastiska parkerna du väljer, bestämmer ni själva och bussen tar er till entrén. Upplev den förtrollande minivärlden på Legoland, skapad av 59 miljoner äkta LEGO-klossar och ta en tur i några av de vilda rutschbanorna. I djurparken Givskud Zoo kan ni uppleva hela världens djurliv i autentiska och inbjudande omgivningar. Åk på safari i den zebrarandiga safaribussen, och upplev de många spännande arterna i deras naturliga miljöer - och på nära håll. Väljer ni en tur till Lalandia väntar er många roliga upplevelser i de tropiska omgivningarna. Mellan turerna i vågbassängen och vattenrutschbanorna är det en ren njutning med ett avstressande dopp i ett av bubbelbaden.

Dag 3: Vejle – Sverige
Sovmorgon och god frukost sitter inte fel efter alla äventyr och det bästa av allt, ni hinner med massor i dag också! Inte förrän framåt eftermiddagen ger vi oss av, över broarna genom Danmark, och vi beräknar vara i Sverige vid 20-tiden.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2 och 3
Transfer till de olika parkerna

Pris barn upp till 12 år: 1 500:- tillsammans med 2 fullt betalanda vuxna. Gäller både 3- och 4 bädds rum.