Litauenkryssning med Shopping 3 dagar

Följ med oss på en Litauenkryssning med Shopping

Litauen är ett oupptäckt grannland helt annorlunda från de övriga Baltiska länderna. Här finns Östersjöns vitaste stränder, Europas högsta sanddyner, närproducerad mat och öl samt plånboksvänlig shopping. Minikryssning inkl. middag och frukost samt guidad rundtur och egen tid i Klaipeda.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Hemorten - Karlshamn 
Buss från hemorten till Karlshamn där färjan avgår till Klaipeda, fartyget avgår kl. 19.00 och ombord äter vi en 2-rätters middag i a la carte restaurangen Mare Baltikum.

Dag 2. Klaipeda
Efter frukost ankommer vi Klaipeda kl. 9, Litauens tredje största stad. Här träffar vi vår svensktalande lokalguide som skall visa oss den litauiska västkusten med Spa orten Palanga och den spännande hamnstaden Klaipeda och berätta om stadens spännande historia. Tid för lunch på egen hand i gamla stan Klaipeda. För de som önskar besöker vi Litauens bästa ölbryggeri Svyturus för en visning inkl. öl provning (ingår inte i priset). Dagen avslutas i det stora shoppingcentret Akropolis, en shoppingupplevelse i amerikansk stil. Framåt kvällen vänder vi åter mot DFDS fartyg som tar oss till Karlshamn. Ombord serveras en god 2-rätters middag i a la carte restaurangen.

Dag 3. Karlshamn-hemorten
Vi äter frukost ombord och efter ankomst till Karlshamn går vår resa hemåt igen.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priser ingår

Bussresa
Del i dubbelhytt
Middag dag 1-2
Frukost dag 2-3
Stadsrundtur i Klaipeda 3 h

Tillägg bryggeribesök inkl. provning: 200 kr/person