Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Lübeck 2 dagar

  Följ med oss på Time Out till Lübeck

  Lübeck, marsipanens huvudstad. Kombinera en trevlig eftermiddag/kväll i Lübeck med shopping. Vi besöker Citti i Lübeck och Fleggards i Heiligenhafen.

  Fritextsökning

  I priser ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Frukost

  Dagsprogram

  • Time Out Lübeck 2 dagar

   Dag 1. Avresa från Karlskrona med upplastning genom Blekinge och Skåne. Några mil söder om Köpenhamn gör vi en paus för bensträckare och fika. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Färjan tar 45 minuter. När vi kommit i land i Puttgarden sä har vi cirka 1,5 h ner till Lübeck. Innan vi kommer till hotellet så kommer vi att göra ett stopp på Citti i Lübeck för lite shopping. Efter shoppingen kör vi till vårt centrala hotell Park Inn som ligger just vid Holstein Tor bara en promenad på ett par hundra meter till centrum. Kvällen fri för egna upplevelser.

   Dag 2. Idag tar vi lite sovmorgon eller njuter lite extra länge av hotellfrukosten. Vi kör från hotellet vid kl. 10 och beger oss norr mot Puttgarden igen. På vägen gör vi ytterligare ett stopp på Fleggards i Heligenhafen för lite kompletterande shopping. När vi kommit över i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns det möjlighet att äta middag för de som så önskar. Efter pausen kör vi vidare mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  10/5Ullaredfrån 400:-
  30/5Ullaredfrån 400:-
  4/6Rostock 3 dagarfrån 3 395:-
  7/6Ullaredfrån 400:-
  11/6Vandring på Skåneleden 3 dagarfrån 3 495:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden