Lübeck 3 dagar

Lübeck - lagom stort på lagom avstånd

Lübeck, eller Hansestadt Lübeck, ligger i norra Tyskland i förbundslandet Schleswig-Holstein. Staden har strax över 200 000 invånare och är därmed något större än Uppsala. Lübeck centrum som är belägen innanför vallgaven är mycket orörd och där finns många gamla medeltida byggnader.

Boka tidigt rabatt! Först till kvarn.....

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning enligt vår tidtabell genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn tar vi en paus på en trevlig rastplats. Färden fortsätter sedan mot Rödby där färjan vänta på att ta oss till Puttgarden. När vi kommit till Tyskland så har vi endast en dryg till vårt hotell i Lübeck. På resan den 26/4 och 20/9 bor vi på hotell Park Inn by Radisson och på resorna den 31/5 och 4/10 bor vi på hotell Holliday Inn. Båda hotellen ligger centralt belägna.

Dag 2. Idag efter frukost gör vi en utflykt på förmiddagen till Karl´s Erlebnins som ligger ett par mil norr om Lübeck. Här finns det mycket trevligt att titta på och eventuellt köpa med sig hem. Allt från hemgjord jordgubbssylt till likörer, bröd och charkvaror. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter. Utflykten är frivillig, för er som väljer att stanna i Lübeck är det tid på egen hand som gäller.

Dag 3. Idag efter frukost vänder vi tillbaka mot Skåne och Blekinge igen. På vägen hem kommer vi att pausa på Ekerödsrasten i 45 minuter. Här finns det möjlighet till att köpa mat för dom som så önskar. Eftre pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Stopp vid gränshandel kommer att göras antingen på utresan eller hemresan
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2-3
Utflykt till Karl´s Erlebnis

Lastvikt: 35 kg inkl bagage