Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Lübeck Julmarknad 3 dagar

  Följ med oss till Lübeck på Julmarknad

  Den trevliga Hansastaden som ligger på ett bekvämt avstånd. Vi bor bra på Holiday Inn Lübeck, med gångavstånd till det mesta som Lübeck har att erbjuda.

   

   

   

   

   

   

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Fm-fika dag 1
  Middag dag 1
  Frukost dag 2-3
  Utflykt till Karl´s Erlebnis
  Glöm ej passet

  Dagsprogram

  • Julmarknad i Marsipanens Lübeck!

   Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus för bensträckare och förmiddagsfika från busscafét. Efter pausen fortsätter vi mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Efter bara 1,5 timme har vi kommit till Lübeck och vårt centralt belägna hotell. Avresan 27/11 bor vi på Holiday Inn Hotel och avresa 4/12 bor vi på Park Inn by Radisson . Nu hinner vi med en snabb titt på julmarknaden innan det är dags för en gemensam middag på hotellet.

   Dag 2. Hela denna dag har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden. För dom som önskar erbjuder vi en tur till Karl´s Erlebnis som ligger lite norr om Lübeck under förmiddagen.

   Dag 3. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi kommer att göra stopp för shopping antingen på ut eller hemresan.
   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden