Lübeck Julmarknad 3 dagar

Följ med på vår julresa till Lübeck – den trevliga Hansastaden som ligger på ett bekvämt avstånd. Vi bor bra på Holiday Inn Lübeck, med gångavstånd till det mesta som Lübeck har att erbjuda.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

 

 

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.
Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Efter bara 1,5 timme har vi kommit till Lübeck och vårt centralt belägna Holiday Inn Hotel. Nu hinner vi med en snabb titt på julmarknaden innan det är dags för en gemensam middag på hotellet.
Dag 2.
Hela denna dagen har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden.
Dag 3.
Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Middag dag 1
Frukost dag 2-3