Lübeck Julmarknad 3 dagar

Följ med på vår julresa till Lübeck – den trevliga Hansastaden som ligger på ett bekvämt avstånd. Vi bor bra på Holiday Inn Lübeck, med gångavstånd till det mesta som Lübeck har att erbjuda.

 

 

 

 

 

 

Pris från:
3 595:-
Dagar:3
Bussresa,
del i dubbelrum,
fm-fika dag 1,
frukost dag 2-3,
middag dag 1,
utflykt till Karl´s Erlebnis,
Glöm ej passet

Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus för bensträckare och förmiddagsfika från busscafét. Efter pausen fortsätter vi mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Efter bara 1,5 timme har vi kommit till Lübeck och vårt centralt belägna hotell. Avresan 27/11 bor vi på Holiday Inn Hotel och avresa 4/12 bor vi på Park Inn by Radisson . Nu hinner vi med en snabb titt på julmarknaden innan det är dags för en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Hela denna dag har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden. För dom som önskar erbjuder vi en tur till Karl´s Erlebnis som ligger lite norr om Lübeck under förmiddagen.

Dag 3. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.


*Vi kommer att göra stopp för shopping antingen på ut eller hemresan.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Middag dag 1
Frukost dag 2-3
Utflykt till Karl´s Erlebnis
Glöm ej passet

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-11-27BussLübeck Julmarknad 3 dagar
Holiday Inn Lübeck
Mer än 83 595:-Boka
2020-12-04BussLübeck Julmarknad 3 dagar
Park Inn by Radisson
Mer än 83 595:-Boka