Mälardalen 3 dagar

Mälardalen med Sala silvergruva, Skulltuna Mässingsbruk och Gripsholms slott

Denna resan tar oss till Mälardalen. Här bor vi centralt och bra på Stadshotellet i Västerås. Vi kommer att hinna med mycket på denna resan. Stadsrundtur i Västerås, besök på Sala silvergruva och Skulltuna mässingsbruk och vi kommer ochså att besöka det anrika Gripsholms slott 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Kristianstad på morgonen. Vi har upplastning längs med E22 genom Blekinge. När vi har kört i några timmar så kommer vi att göra ett stopp för förmiddagsfika från busscafét. Efter fikat så fortsätter färden mot Västerås där vi kommer att få en 2 timmars guidad stadsrundtur innan vi checkar in på vårat hotell, Elite Stadshotellet där vi senare kommer att äta en gemensam middag.

Dag 2. Efter frukost sätter vi oss i bussen för att åka norr ut till Sala Silvergruva. Här kommer vi att få en rundvisning, efter rundvisningen äter vi lunch på Sala Värdshus. Mätta och belåtna fortsätter vi färden till Skultuna Mässingsbruk. Här får vi en presentation av Mässingsbruket samt eftermiddagsfika. Efter besöker åker vi tillbaka till Västerås igen. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

Dag 3. Idag efter frukost åker vi söder ut igen. På vägen gör vi ett besök på Gripsholms slott där vi kommer att få en rundvisning. Efter rundvisningen fortsätter vi mot våra respektive hemorter. Vi kommer självklart att göra stopp för lunch och bensträckare längs med vägen.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
FM-fika dag 1
Frukost dag 2-3
Middag dag 1
Lunch dag 2-3
Utflykter och inträden enligt programmet
Reseledare