Middag hos Tareq Taylor

Bjud någon du tycker om på en exklusiv middag hos Tareq Taylor

Vill du följa med oss och äta en exklusiv middag med vinnaren av "Kockarnas Kamp"? Då ska du följa med oss till Malmö och Tareq Taylors restaurang, Kockeriet.
Vi har bokat upp hela Kockeriet, och Tareq Taylor med personal kommer att laga middag bara till oss. Det blir minst 5 -rätters meny med en välkomponerad vinmeny.
Det gäller att hålla skinnet spänt!

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet genom att klicka på pdf.

Pris från:
2 995:-
Dagar:2
Del i dubbelrum, fm fika dag 1, minst 5-rätters middag, vin meny, stadsrundtur i Malmö, frukost dag 2, reseledare
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på förmiddagen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt våra påstigningsplatser. På vägen mot Malmö gör vi ett stopp för fika från bussen. När vi kommit till Malmö väntar en trevlig stadsrundtur. Det är vår duktiga reseledare Rebecca Zink som ska visa oss ”sitt” Malmö. Rebecca är med som reseledare på våra matresor med Tareq Taylor. Efter rundturen checkar vi in på vårt hotell Scandic St Jörgen som ligger vid Gustav Adolfs torg. Sedan är eftermiddagen fri, kanske lite shopping eller en lättlunch. Framåt kvällen träffas vi i hotellets reception och gör vi en kort promenad tillsammans till Tareq Taylors Restaurang, Kockeriet (ca 700 m). Nu har vi hela restaurangen och Tareq Taylor med personal för oss själva hela kvällen. Vi kommer få en fantastisk matupplevelse med minst 5 rätters middag och en välkomponerad vin meny som är anpassad efter den mat som vi bjuds på. Allt för att upplevelsen ska bli så bra som det bara går. Detta kommer garanterat att bli en kväll att minnas.

Dag 2. Idag njuter vi av hotellfrukosten i lugn och ro. Sedan till shoppinggallerian Emporia. Här ges det tid till shopping och lunch innan vi vänder tillbaka till respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Stadsrundtur Malmö
Exklusiv (minst) 5 -rätters middag
Vinmeny
Frukost dag 2
Resledare

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-02-07BussMiddag hos Tareq TaylorMer än 82 995:-Boka