”Mitt Sanna jag”

- Sanna Nielsen på Hamburger Börs 2019

 

Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show – ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby, Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler. Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs. Det blir en show och kväll med fest och glädje men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige absolut bästa musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.
Vi garanterar dig musik och arrangemang och en och annan överraskning som får dig att svepas med i dans, sång och glädje.
Allt paketerat, designat och presenterat i en show deluxe av några av Sveriges främsta showmakare.

Pris från:
3 940:-
Dagar:3
Bussresa
Del i dubbel
Frukost dag 2-3
Biljett "Mitt Sanna jag" Hamburger Börs 30/3 inkl 2-rätters middag (exkl dryck)
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm 60 mil
Avfärd under morgonen, efter passande stopp når vi Stockholm vid 16-tiden. Resan den 29/3 bor vi på Scandic Continental  och 12/4 bor vi på Hotel C Stockholm som ligger centralt, shopping, restauranger och nöjesliv ligger bara runt hörnet.
Kvällen är fri för egna aktiviteter..... Varför inte ta en promenad, äta en god bit mat och njuta av storstadspulsen!


Dag 2 Stockholm
Starta dagen med en lång och härlig hotellfrukost. Hotellet ligger mitt i city och Stockholms utbud är enormt. En promenad i Gamla Stan, en av världens bäst bevarade medeltida stadskärnor, är ett måste. På Djurgården ligger Skandinaviens mest besökta museum, Vasamuseet. På visitstockholm.se hittar du hundratals tips på allt ifrån museer och restauranger i världsklass. Bussen tar er till Hamburger Börs där en 2-rätters middag serveras kl. 18.00 och showen börjar kl 21.00.

Dag 3 Stockholm - Hemorten
Efter en härlig sovmorgon börjar vi bege oss hemåt vid 11-tiden. Längs vägen gör pauser för lunch, fika och bensträckare.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbel
Frukost dag 2 och 3
Showbiljett Hamburger Börs "Mitt Sanna jag" inkl 2-rätters middag (ej dryck)

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-03-29BussSanna Fullbokad, väntelista3 940:-Boka på väntelista
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-04-12BussSanna 73 940:-Boka