Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Nordic Walking Plön 3 dagar

  Följ med oss till Plön, den lilla staden mellan 2 sjöar.

  Stavgång kommer att finnas på programmet, vi kommer att göra ett besök i Eutin där ni kan njuta av denna lilla vackra stad och vi kommer åka en båttur på den vackra Großer Eutin See .

  Fritextsökning

  I priset ingår:

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Förmiddagsfika dag 1
  Frukost dag 2-3
  Middag dag 1-2
  1 h båttur
  Stavgång dag 1-2
  Bussvärd

  ** Tänk på att ta med egna stavar om så önskas. Det går inte att hyra/låna på hotellet.

  Dagsprogram

  • Nordic Walking Plön

   Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn så tar vi en fikapaus. Efter pausen fortsätter vi mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Puttgarden. När vi väl har kommit iland i Tyskland så är det knappt en timme tills vi är framme på vårt hotel Plöner See by Tulip Inn. När vi har installerat oss så träffas vi i receptionen för dagens stavgångspass runt sjön, det är ca 6 km men vi går ju såklart i ett lugnt tempo. Framåt kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 2. Efter frukost idag så samlas vi åter igen i receptionen för ett förmiddagspass med stavgång. Ungefär lika långt som dagen innan. Efter passet så tar vi det lite lugnt innan vi åker till Eutin där det ges tid att på egen han utforska den lilla staden. Kanske tar ni en titt på slottet som ligger så vackert vid Großer Eutin See . Passa också på att äta lunch innan vi tar oss en båttur nyss nämnda sjö. Efter båtturen åker vi tillbaka till Plön och vårt hotell. På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 3. Efter frukost så kör vi tillbaka mot Puttgarden igen. Vi passar på att göra ett stopp på en gränshandel innan vi kör ombord på färjan. Väl i Danmark kör vi till Ekerödsrasten där vi pausar i 45 minuter. Här kan man köpa mat om man så önskar. Efter pausen kör vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  23/9Bordershop Expressfrån 775:-
  30/9Bordershop Expressfrån 775:-
  4/10Bordershop Expressfrån 775:-
  5/10Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  5/10Ullaredfrån 400:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden