Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Nordic Walking Plön 3 dagar

  Följ med oss ut i friska luften

  Vi åker på en resa där vi kombinerar stavgång med shopping och avkoppling.

  Fritextsökning

  Dagsprogram

  • Nordic Walking Plön

   Dag 1. Avresa från våra hemorter på morgonen. Vi har upplastning enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn så tar vi en fikapaus. Efter pausen fortsätter vi mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Puttgarden. När vi väl har kommit iland i Tyskland så är det knappt en timme tills vi är framme på vårt hotel Plöner See by Tulip Inn. När vi har installerat oss så träffas vi i receptionen för dagens stavgångspass, vi går ju såklart i ett lugnt tempo.
   Framåt kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 2. Efter frukost idag så samlas vi åter igen i receptionen för ett förmiddagspass med stavgång. Ungefär lika långt som dagen innan. Efter passet så tar vi det lite lugnt innan vi åker till Eutin där det ges tid att på egen han utforska den lilla staden. Kanske tar ni en titt på slottet som ligger så vackert vid Grosser Eutin See. Passa också på att äta lunch innan vi tar oss en båttur nyss nämnda sjö. Efter båtturen åker vi tillbaka till Plön och vårt hotell. På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 3. Efter frukost så kör vi tillbaka mot Puttgarden igen. Vi passar på att göra ett stopp på en gränshandel innan vi kör ombord på färjan. Väl i Danmark kör vi till Ekerödsrasten där vi pausar i 45 minuter. Här kan man köpa mat om man så önskar. Efter pausen kör vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  30/9Hildesheim 4 dagarfrån 4 495:-
  6/10Bordershop Expressfrån 775:-
  10/10Bordershop Expressfrån 775:-
  11/10Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  13/10Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden