Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Norge med Flåmsbanan 6 dagar

  Följ med oss på en fantastisk Norgeresa

  På denna resan kör vi runt sydnorge. Vi besöker Stavanger där vi bland annat gör ett besök på oljemuseum. Staden Bergen kommer också att få våran uppmärksamhet, och resans absoluta höjdpunkt är en tågresa mellan Flåm och Myrdal tur och retur. En fantastisk upplevelse!

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Frukost dag 2-6
  Middag dag 1-5
  Stadsrundtur i Stavanger 3h
  Stadsrundtur i Bergen 2 h
  Besök oljemuseum inkl. rundvisning
  Tågresa med Flåmsbanan (Flåm-Myrdal tur och retur)
  Reseledare
   

  Dagsprogram

  • Norge med Flåmsbanan

   Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt våra påstigningsplatser. I Varberg på Björkäng vägkrog kommer vi att ha ett uppehåll för lunch. Färden fortsätter mot Strömstad där vi ska åka med färjan som tar oss över till Sandefjord och vårt övernattningshotell för natten, Scandic Park Sandefjord. Här äter vi en gemensam middag.

   Dag 2. Efter frukost lämnar vi Sandefjord för att ta oss mot Stavanger. Vi kommer att köra längs med norska sydkusten hela vägen till Stavanger. I Stavanger kommer vi att stanna i två nätter och vi kommer att bo på Clarion Hotel Stavanger. På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 3. Idag efter frukost så kommer det en lokalguide och möter upp oss på hotellet och tar oss på en 3 timmars guidad stadsrundtur i Stavanger. Efter rundturen kommer att det att finnas lite tid på egen hand äta lunch. Nästa besök denna dag kommer vi att göra på Norsk Oljemuseum i Stavanger, här kommer vi att få en guidad rundvisning. På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 4. Idag är det dags att lämna Stavanger och ta oss till Bergen där vårt nästa övernattningshotell ligger. När vi kommer fram kommer vi att få en 2 timmars stadsrundtur innan vi checkar in på vårt hotell, Scandic Bergen City. Gemensam middag på kvällen.

   Dag 5. Idag blir det tidig frukost då vi ska hinna med tåget från Flåm. Vi kommer att åka Flåmsbanan mellan Flåm och Myrdal t/r. resan tar totalt ca 2 timmar och vi kommer att få se fantastiska vyer under hela vägen. När vi kommer tillbaka till Flåm så åker vi vidare till vårt nästa hotell som ligger i Kongsberg, Quality Hotel Grand. Gemensam middag på kvällen.

   Dag 6. Idag efter frukost så kommer vi att åka tillbaka mot Sverige igen. Vi kommer att åka under Oslofjorden i Oslofjordstunneln och sedan vidare på E6 längs med västkusten. På vägen kommer vi att göra stopp för bensträckare, lunch och fika.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  5/12Bordershop Expressfrån 775:-
  8/12Bordershop Expressfrån 775:-
  10/12Rostock 3 dagarfrån 3 195:-
  13/12Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  15/12Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona