Nyårsresa Berlin 4 dagar

Fira Nyår tillsammans med oss i Världsstaden Berlin

Såklart ska du med och fira in 2020 i Berlin med oss. Den tyska huvudstaden är överlägsen Europamästare när det gäller att fira nyår. 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Vi startar från Karlskrona på morgonen och har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt våra påstigningsplatser. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter till Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Väl inne på tysk mark fortsätter mot Berlin. I Berlin bor vi centralt såklart på Berlin Mark Hotel**** bara ett stenkast från paradgatan Kurfürstendamm. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 2. Idag efter frukost kör vi en guidad rundtur i Berlin på 3 timmar. Efter rundturen är eftermiddagen fri för att utforska Berlin på egen hand. Kanske passar ni på att besöka Museum ön. Här finns DDR museet, Pergamonmuseum och Berliner Dom

Dag 3. Denna dagen har ni helt till ert egna förfogande. Ett tips kan vara att ta en taxi till Berlin Unterwelten. Länk: www.berliner-unterwelten.de Här finns det mängder av guidade rundturer som man kan boka in sig på. Ta en tur till KaDeWe och kolla in shoppingen och matvaruavdelningen, en fantastisk upplevelse. I närheten av KaDeWe ligger Kaiser-Wilhem-Gedächtniskirche Väl värt ett besök. På kvällen samlas vi på hotellet för transport till Hofbräuhaus där vi ska ha vårat nyårsfirande, https://www.hofbraeu-wirtshaus.de/berlin Här får vi vara med att fira in 2020 på Bayerskt vis. Stor buffé och underhållning.

Dag 4. Idag äter vi frukost i lugn och ro innan vi vänder tillbaka mot Sverige igen. Vi kommer att ta färjan från Rostock till Gedser. När vi kommit iland i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi pausar i 45 minuter. Här finns det möjlighet till att äta middag om man önskar. Efter vi haft paus åker vi mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
**Vi gör ett stopp vid en gränshandel antingen på utresan eller hemresan.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1
Nyårsfirande påHofbräuhaus
3 timmars stadsrundtur
Reseledare