Nyårsresa Schwerin 3 dagar

En resa för alla oavsett om man är en grupp eller ensam, fira nyår tillsammans med oss. Tillsammans har vi trevligt!

Slipp all förberedelse och planering inför nyårsmiddagen hemma. Och det bästa av allt, ingen behöver diska.
Årets nyårsresa går till staden Schwerin i Tyskland. Här kommer vi att bjudas bland annat på en trevlig nyårsbuffé inkl. dryck och underhållning i Altstadtbrauhaus.

Boka tidig rabatt 200 kr! Först till kvarn.......

Välkomna att fira nyårsafton med oss!

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne längs med E22:an. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus för benstäckare och förmiddagsfika från busscafét. Efter pausen fortsätter vi mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Vi kommer att göra ett stopp för shopping i Heiligenhafen innan vi fortsätter resan mot Schwerin. Väl framme i Schwerin installerar vi oss på centralt belägna InterCity Hotel. Här äter vi en gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Hela denna dagen har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er ut på stan. Här finns mycket trevligt att se. Bland annat det fantastiska slottet som ligger ute på en egen ö är väl värt ett besök. Framåt eftermiddagen är det dags att vila upp sig lite så man orkar med nyårsfirandet på Altstadtbrauhaus. Vi samlas i hotellets reception och tar en gemensam promenad till Altstadtbrauhaus där vi ska äta en Nyårsbuffé inkl. dryck och underhållning.

Dag 3. Idag tar vi sovmorgon och vid 10 tiden kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden och när vi kommit iland i Danmark kör vi ett par timmar innan vi pausar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet!
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-3
Middag dag 1
Nyårsmiddag inkl. dryck och underhållning
Reseledare