Om oss

Trossö Buss & Bromölla Buss - Dina bussbolag i Blekinge och Skåne

Res med oss i våra komfortabla bussar som alltid är av högsta kvalité och senaste årsmodell.
Vi är dina bussbolag med de flexibla lösningarna som alltid sätter säkerheten och kunden i fokus.
Så till din nästa resa med företaget eller din föreningen så anlita Trossö Buss eller Bromölla Buss, vi lovar att alltid göra vårt bästa för att ni ska få en minnesvärd resa.

Skall du på skolresa, bortamatch med laget eller en viktig konferens? Trossö Buss & Bromölla Buss arrangerar bussresor efter våra kunders önskemål! Vi tar dig dit du vill, bekvämt och säkert. Vi erbjuder bussresor av hög kvalitet mot lokala eller långväga destinationer. Vi har bussar för både stora och små lösningar.

Vår målsättning är att ge kunden bästa service från första telefonkontakten och hela vägen till resans slut. För att lyckas med detta har vi kvalificerad personal, som är serviceinriktad och engagerade.

Vill du ha hjälp att arrangera din resa? Vi har många års erfarenhet av branschen, och har ett gediget kontaktnät i hela Sverige och delar av Europa.

Vi har nya fräscha bussar med all tänkbar säkerhet och komfort, vilket ger oss möjlighet att erbjuda dig god service och ett engagemang utöver det vanliga. Vi gör din resa minnesvärd.

Tillsammans ska vi göra allt för att Ni, våra gäster skall få en fantastisk upplevelse i våra komfortabla bussar, tillsammans med rutinerade chaufförer och inspererande guider och reseledare.

Välkomna att åka med oss på er nästa resa!
Magnus & Elisabeth Petersson, med personal