Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Om oss

  Trossö Buss & Bromölla Buss - Dina bussbolag i Blekinge och Skåne

  Res med oss i våra komfortabla bussar som alltid är av högsta kvalité och senaste årsmodell.
  Vi är dina bussbolag med de flexibla lösningarna som alltid sätter säkerheten och kunden i fokus.
  Så till din nästa resa med företaget eller din föreningen så anlita Trossö Buss eller Bromölla Buss, vi lovar att alltid göra vårt bästa för att ni ska få en minnesvärd resa.

  Skall du på skolresa, bortamatch med laget eller en viktig konferens? Trossö Buss & Bromölla Buss arrangerar bussresor efter våra kunders önskemål! Vi tar dig dit du vill, bekvämt och säkert. Vi erbjuder bussresor av hög kvalitet mot lokala eller långväga destinationer. Vi har bussar för både stora och små lösningar.

  Vår målsättning är att ge kunden bästa service från första telefonkontakten och hela vägen till resans slut. För att lyckas med detta har vi kvalificerad personal, som är serviceinriktad och engagerade.

  Vill du ha hjälp att arrangera din resa? Vi har många års erfarenhet av branschen, och har ett gediget kontaktnät i hela Sverige och delar av Europa.

  Vi har nya fräscha bussar med all tänkbar säkerhet och komfort, vilket ger oss möjlighet att erbjuda dig god service och ett engagemang utöver det vanliga. Vi gör din resa minnesvärd.

  Tillsammans ska vi göra allt för att Ni, våra gäster skall få en fantastisk upplevelse i våra komfortabla bussar, tillsammans med rutinerade chaufförer och inspererande guider och reseledare.

  Välkomna att åka med oss på er nästa resa!
  Magnus & Elisabeth Petersson, med personal

  Fritextsökning

  Läs mer

  Bussbolag som tar dig till drömplatsen

  Vi på Trossö Buss AB är ett bussbolag som tar dig till den önskade destinationen utan konstigheter. Våra bussar är alltid rena och fräscha för att du som resenär ska trivas och ha en komfortabel resa till din nästa destination. Det är för oss viktigt att din resa startar bra eftersom det sätter prägeln på hur din resa upplevs från början till slut. 

  Trossö Buss – bussbolag som tar ansvar

  Vi tar dig från A till B, men vi gör ofta mycket mer än så. Vi ger dig en fullständig upplevelse för att du som resenär ska komma ihåg din resa hos oss. Våra chafförer kommer alltid och hämtar upp dig med ett leende på läpparna. Vi samarbetar med bussbolagen Bromölla Buss och Busspågarna. 

  Kontakta oss för ditt bussbolag

  Är du i behov av att boka en bussresa? Det spelar ingen roll om ni ska åka på en kortare bussresa eller om vi vill åka på en längre resa till en destination längre bort, vi hjälper dig gärna att lösa bussresan. Har du frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. Boka din bussresa med oss på Trossö Buss redan idag. 

   

  Resekalender
  5/12Bordershop Expressfrån 775:-
  8/12Bordershop Expressfrån 775:-
  10/12Rostock 3 dagarfrån 3 195:-
  13/12Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  15/12Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona