Rostock-Påskmarknad 3 dagar

Följ med på en avkopplande 3-dagars resa till Rostock för att fira påsken och våren. Staden fylls av trevliga marknadsstånd och vårkänslorna ligger i luften.

Vi bor i centrum på alla våra avgångar

 

Pris från:
2 595:-
Dagar:3
Bussresa, del i dubbelrum, förmiddagsfika dag 1, frukost dag 2-3.
GLÖM INTE PASS.
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Vi startar tidig morgon och kör via Öresundsbron mot Gedser där vi bordar färjan till Rostock. Överfarten tar ca 2 timmar så det finns gott om tid för lunch och avkoppling. När vi kommit i land i Tyskland kör vi direkt till Calles för lite shopping. Avgångarna 12/4, 15/4, och 17/4 bor vi på Steigenberger Sonne och 19/4 bor vi på Radisson Blue Rostock som ligger centralt och nära till huvudshoppinggatan Kröpliner Stasse.  Nu har ni hela eftermiddagen och kvällen att strosa runt i Rostock.

Dag 2. Idag har vi en helt orörd dag framför oss. Passa på att ta sovmorgon och njut extra länge av hotellets stora frukost. Bege er ut i vimlet bland påskpynt och godsaker. I de gotiska gavelhusen och den medeltida kyrkan ser man tydliga spår från Hansans handelsimperium som Rostock var en stor del av. Ett annat tips är att ta en tur med spårvagnen till vackra Warnemünde. För de som önskar erbjuder vi att åka med bussen till Karls Erlebnis, upplevelsebyn med ett mångsidigt utbud av produkter, presentartiklar, sylter, inlagda gurkor, handgjorda tvålar m.m., på förmiddagen. (resan den 19/4 gör vi turen till Karls dag 1)

Dag 3.Vi tar lite sovmorgon. Vi lämnar hotellet vid 10:00 och drar vi oss mot hamnen där färjan avgår kl. 11:00 mor Gedser. När vi kommit i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i ca 45 minuter. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i dagsprogrammet.

 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Frukost dag 2-3


 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-04-12BussPåskmarknad Rostock 3 dgr
Steigenberger Sonne
32 595:-Boka
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-04-17BussPåskmarknad Rostock 3 dgr
Steigenberger Sonne Rostock
Fullbokad, väntelista2 595:-Boka på väntelista
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-04-19BussPåskmarknad Rostock 3 dgr - Radisson Blue Rostock
Radisson Blue Rostock
Mer än 82 795:-Boka