Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Påskmarknad Rostock 3 dagar

  Följ med oss till Påskmarknaden i Rostock 
  2021 års påskmarknarder är inställda, nya datum till 2022 kommer

  Här trivs man bland alla fantastiska dofter från påskmarknaden. Det finns massvis att se och göra. Påskmarknaden ligger på stora torget Neur Markt just utanför rådhuset och längs med Kröpeliner strasse. Vi erbjuder även en tur till Karl´s Erlebnins på förmiddagen dag 2.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Förmiddagsfika dag 1
  Frukost dag 2-3

  Dagsprogram

  • Påskmarknad Rostock 3 dagar

   Dag 1. Vi startar tidig morgon och kör via Öresundsbron mot Gedser där vi kör ombord färjan som ska ta oss till Rostock. Överfarten tar ca 2 timmar så det finns gott om tid för lunch och avkoppling. Vi bor på centrala Steigenberger Sonne. Nu har ni hela eftermiddagen och kvällen att strosa runt i Rostock.

   Dag 2. Idag har vi en helt orörd dag framför oss. Passa på att ta sovmorgon och njut extra länge av hotellets stora frukost. Bege er ut i vimlet bland påskpynt och godsaker. I de gotiska gavelhusen och den medeltida kyrkan ser man tydliga spår från Hansans handelsimperium som Rostock var en stor del av. Ett annat tips är att ta en tur med spårvagnen till vackra Warnemünde. För de som önskar erbjuder vi att åka med bussen till Karls Erlebnis, upplevelsebyn med ett mångsidigt utbud av produkter, presentartiklar, sylter, inlagda gurkor, handgjorda tvålar med mera på förmiddagen.

   Dag 3.Vi tar lite sovmorgon. Vi lämnar hotellet vid 10:00 och drar vi oss mot hamnen där färjan avgår kl. 11:00 mor Gedser. När vi kommit i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i ca 45 minuter. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.
   *Vi reserverar oss för ändringar i dagsprogrammet.

  Resekalender
  26/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  28/7Bordershop Expressfrån 775:-
  1/8Bordershop Expressfrån 775:-
  4/8Bordershop Expressfrån 775:-
  8/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden