Peter Jöback Stockholm 3 dagar

Peter Jöback - en av vår tid absolut starkast lysande stjärnor öppnar upp sitt musikaliska hjärta och portarna till Cirkus i Stockholm med sitt livs största egna show på en fast scen hittills. Följ med på en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa mellan livsstadier och världsdestinationer.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm 60 mil
Avfärd under morgonen, efter passande stopp når vi Stockholm vid 16-tiden. Vi checkar på vårt hotell. Vid avresan den 19/10 bor vi på Scandic Continental och vid avresan den 30/11 på Scandic Grand Central. Båda hotellen ligger centralt med shopping, restauranger och nöjesliv bara runt hörnet. Kvällen är fri för egna aktiviteter..... Varför inte ta en promenad, äta en god bit mat och njuta av storstadspulsen!

Dag 2 Stockholm
Starta dagen med en lång och härlig hotellfrukost. Hotellet ligger mitt i city och Stockholms utbud är enormt. En promenad i Gamla Stan, en av världens bäst bevarade medeltida stadskärnor, är ett måste. På Djurgården ligger Skandinaviens mest besökta museum, Vasamuseet. På visitstockholm.se hittar du hundratals tips på allt ifrån museer och restauranger i världsklass. Bussen tar dig till föreställningen på Cirkus. Showstart kl. 21.00

Dag 3 Stockholm - Hemorten
Efter en härlig sovmorgon börjar vi bege oss hemåt vid 11-tiden. Längs vägen gör pauser för lunch, fika och bensträckare.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2-3
Biljett Peter Jöback - Med hjärtat som insats kl. 21.00 den 20/10 alternativt kl. 21.00 den 1/12.