Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Piaf - Göta Lejon Stockholm 3 dagar

  Göta Lejon presenterar "Forever Piaf ", en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar. 

  Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra. Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen…

  Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.

   

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Frukost dag 2-3
  Musikalbiljett Göta Lejon 13/3, kl. 19.00

  Dagsprogram

  • Piaf - Göta Lejon Stockholm

   Dag 1 Hemorten – Stockholm 60 mil
   Avfärd under morgonen, efter passande stopp når vi Stockholm vid 16-tiden. Vi checkar på Elite Hotel Adlon, som ligger centralt. Shopping, restauranger och nöjesliv ligger bara runt hörnet. Kvällen är fri för egna aktiviteter..... Varför inte ta en promenad, äta en god bit mat och njuta av storstadspulsen!

   Dag 2 Stockholm
   Starta dagen med en lång och härlig hotellfrukost. Hotellen ligger mitt i city och Stockholms utbud är enormt. En promenad i Gamla Stan, en av världens bäst bevarade medeltida stadskärnor, är ett måste. På Djurgården ligger Skandinaviens mest besökta museum, Vasamuseet. På visitstockholm.se hittar du hundratals tips på allt ifrån museer och restauranger i världsklass. Föreställningen är på Göta Lejon kl 19.00. Bussen lämnar och hämtar.

   Dag 3 Stockholm - Hemorten
   Efter en härlig sovmorgon börjar vi bege oss hemåt vid 11-tiden. Längs vägen gör pauser för lunch, fika och bensträckare.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Avgångar & priser

  AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
  2021-10-29BussElite Hotel AdlonMer än 83 595:-Boka
  Resekalender
  26/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden