Polen 36 timmars kryssning

Samla ihop kompisgänget eller släkten och passa på att följa med oss på en 36 timmars kryssning till Polen

Vi åker med Stena Lines färja som går mellan Karlskrona och Gdynia. I Polen möter det upp en svensktalande lokalguide som kommer att visa oss Sopot och Gdansk. Vi kommer också att besöka Rivera shopping på hemvägen. 

Pris från:
1 495:-
Dagar:3
Bussresa, del i insides dubbelhytt, middagsbuffé all inclusive dag 1, frukost dag 2-3, rundtur dag 2 med svensktalande lokalguide. Glöm ej passet
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa på eftermiddagen från Åhus enligt våt tidtabell och påstigningsplatser mot Karlskrona där färjan vänta på att ta över östersjön till Gdynia. Ombord kommer vi att serveras en middagsbuffé all inklusive. Efter middagen så är det bara att njuta av underhållningen ombord.

Dag 2. Frukost ombord innan vi kommer iland i Gdynia. Här väntar vår svensktalande polska lokalguide på oss. Lokalguiden kommer att vara med oss under förmiddagen. Vi kommer att få se den fantastiska badorten Sopot med sin långa brygga, här kommer det att finnas lite tid att på egen hand ta en fika. Sedan åker vi vidare till staden Gdansk. Här gör vi en stadsvandring i gamla stan inkl. ett besök i Mariakyrkan. I Gdansk kommer det att finnas tid till att på egen hand äta lunch. Efter stadsvandringen så kommer vår lokalguide att lämna oss. Vi har lite tid på egen hand innan vi åker tillbaka till Gdynia igen. När vi kommit till Gdynia gör vi ett stopp på Riviera för lite shopping i ca 1,5 timme innan vi kör tillbaka till färjan igen. Kvällen ombord är fri för egna aktiviteter. 

Dag 3. Innan vi kör av färjan så äter vi frukost ombord. Vi njuter av frukosten och inseglingen till Karlskrona där vi har Kungsholms fort på styrbord sida och Drottningskärs kastell på babord sida. När vi kommit iland så kör vi mot våra respektive hemorter

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priset ingår

Bussresa
Del i insides dubbelhytt
Middagsbuffé all inclusive dag 1
Frukost dag 2-3
Rundtur dag 2 med svensktalande lokalguide
Glöm ej pass

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-09-06BussPolen 36 timmars kryssningMer än 81 495:-Boka