Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Potsdam 4 dagar

  Julmarknad i Potsdam med en glimt av Berlin

  I Potsdam bor vi på centrala Mercure Hotel. Här har vi ett bra läge för att kunna strosa fritt som vi vill på julmarknaderna. Vi gör även en utflykt till julmarknaden vid Charlottenburg Schloss i Berlin en av dagarna för dom som önskar följa med.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Frukost dag 2-4
  Middag dag 1
  Utflykt till Charlottenburg Schloss och julmarknaden där
  Bussvärd

  Dagsprogram

  • Potsdam med en glimt av Berlin

   Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning från Kalmar och genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Väl inne på tysk mark kommer vi att köra till Calles gränshandel innan vi fortsätter mot Potsdam. I Potsdam kommer vi att bo på centralt belägna Mercure Hotel Potsdam City. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellets restaurang.

   Dag 2. Idag på förmiddagen gör vi en utflykt till Berlin där vi kommer att göra ett besök på julmarknaden utanför Charlottenburg Slott. Vi åker från hotellet efter frukost och kommer att vara tillbaka i Potsdam igen framåt eftermiddagen. Vill man inte åka med till Berlin, så är det tid på egen hand som gäller.

   Dag 3. Hela dagen till att utforska Potsdam och de trevliga julmarknaderna.

   Dag 4. Återresa från Potsdam efter frukost. Vi åker med färjan från Rostock till Gedser. Väl i Danmark kör vi mot Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  5/12Bordershop Expressfrån 775:-
  8/12Bordershop Expressfrån 775:-
  10/12Rostock 3 dagarfrån 3 195:-
  13/12Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  15/12Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona