Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Potsdam Julmarknad 4 dagar

  Följ med oss till Potsdam på julmarknad.

  Denna stad med sina många slott och trädgårdar intill floden Havel. Staden angränsar i Nordost direkt till Berlin.  Julmarknaden i Potsdam har ett stort utbud att erbjuda, allt från Glühwein till klassiska hantverk. Vi bor centralt och kommer även att göra ett besök i Berlin och besöka julmarknaden utanför Charlottenburg Slott.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Fm-fika dag 1
  Frukost dag 2-4
  Middag dag 1

  Glöm ej Passet!

  Dagsprogram

  • Julmarknad Potsdam (med en glimt av Berlin)

   Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Väl inne på tysk mark kommer vi att köra till Calles gränshandel innan vi fortsätter mot Potsdam. I Potsdam kommer vi att bo på centralt belägna Mercure Hotel Potsdam City. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellets restaurang.

   Dag 2. På förmiddagen gör vi en utflykt till Berlin där vi kommer att göra ett besök på julmarknaden utanför Charlottenburg Slott. Vi åker från hotellet efter frukost och kommer att vara tillbaka i Potsdam igen framåt eftermiddagen. Vill man inte åka med till Berlin, så är det tid på egen hand som gäller.

   Dag 3. Hela dagen till att utforska Potsdam och den trevliga julmarknaden.

   Dag 4. Återresa från Berlin efter frukost. Vi åker med färjan från Rostock till Gedser. Väl i Danmark kör vi mot Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  7/6Ullaredfrån 400:-
  14/6Grömitz 2 dagarfrån 2 595:-
  17/6Berlin på egen handfrån 4 595:-
  25/6Rostock 3 dagarfrån 3 495:-
  8/7Ut I Det Blå, 4 dagarfrån 6 995:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden