Rainman Stockholm Oscarsteatern

Följ med oss till Stockholm över en weekend och titta på den efterlängtade föreställningen Rain Man som kommer att spelas på Oscarsteatern.

Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. Virtuoserna Jonas Karlsson och Robert Gustafsson spelar givetvis huvudrollerna igen men nu tillsammans med stjärnor som Sophia Ledarp, Lars Väringer med flera.

Pris från:
3 250:-
Dagar:3
Bussresa
Del i dubbel
Frukost dag 2-3
31/10 Biljett parkett Oscarsteatern kl. 19.30
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm 60 mil
Avfärd under morgonen, efter passande stopp når vi Stockholm vid 16-tiden. Vi checkar på vårt hotell. Avresan den 30/10 bor vi på Elite Hotel Adlon och avresan den 4/12 bor vi på Scandic Continental, båda hotellen ligger centralt, shopping, restauranger och nöjesliv ligger bara runt hörnet.
Kvällen är fri för egna aktiviteter..... Varför inte ta en promenad, äta en god bit mat och njuta av storstadspulsen!

Dag 2 Stockholm
Starta dagen med en lång och härlig hotellfrukost. Hotellen ligger mitt i city och Stockholms utbud är enormt. En promenad i Gamla Stan, en av världens bäst bevarade medeltida stadskärnor, är ett måste. På Djurgården ligger Skandinaviens mest besökta museum, Vasamuseet. På visitstockholm.se hittar du hundratals tips på allt ifrån museer och restauranger i världsklass. Föreställningen är på Oscarsteatern, gångavstånd från hotellet,  föreställningen är kl: 19:30.

Dag 3 Stockholm - Hemorten
Efter en härlig sovmorgon börjar vi bege oss hemåt vid 11-tiden. Längs vägen gör pauser för lunch, fika och bensträckare.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2-3
Biljett Rainman- Oscarsteatern föreställning kl. 19.30 (biljetter på parkett)

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-10-30BussRainman - Stockholm - Oscarsteatern
Elite Hotel Adlon
Mer än 83 250:-Boka
2020-12-04BussRainman - Stockholm - Oscarsteatern
Scandic Hotel Continental
Mer än 83 725:-Boka