Reseträff Birka Cruises

Har du råd att stanna hemma? Häng med på RESETRÄFF tillsammans med Trossö Buss och Bromölla Buss ombord på M/S Birka.

Även 2019 anordnar vi en reseträff ombord på MS Birka. Så samla ihop era vänner och följ med på en 22-timmars kryssning till Åland med Östersjöns enda riktiga kryssningsfartyg. Självklart kommer vi att ha trevliga "Reseträffserbjudande".

 

Pris från:
430:-
Dagar:2
Bussresa, Välkomstdrink, del i insides dubbelhytt, Middag dag 1, Frukost dag 2. Glöm ej giltig ID-handling
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Vi börjar denna resa från Staffanstorp och kör upplastning längs E22 genom Blekinge. Vi kommer att pausa på vägen till Stockholm med jämna mellanrum där det finns möjlighet att köpa fika och lunch. Vi kommer att vara framme i Stockholm vid 15:30 tiden. Vårt kryssningsfartyg avgår kl. 17:00. Efter vi har installerat oss i våra hytter så samlas vi i Club Maritim. Här skålar vi för en trevlig resa och får lite underhållning. Sedan sätter vi oss till bords och avnjuter en härlig middagsbuffé inkl. dryck. 
          
Dag 2. Efter frukost har vi en gemensam träff i Club Maritim. Här får ni en fördjupad presentation av våra resor, och det finns möjlighet att träffa några av våra trevliga chaufförer, resesäljare och reseledare. Vi kommer även ha med några av våra duktiga leverantörer. Självklart kommer det att vara "Reseträffserbjudande" för er som bokar på plats.
Kl. 14:00 Ankommer M/S Birka till Stockholm. Sedan blir det färd tillbaka mot Blekinge/ Skåne igen. Självklart pausar vi för middag och fika på hemvägen också.

Tänk på att ha med en giltlig legitimation!

*Vi reserverar oss för förändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i insides dubbelhytt
Lättare bussfika dag 1
Välkomstdrink
Smörgåsbord inkl. dryck dag 1
Frukost dag 2

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-01-20BussReseträff Birka Mer än 8430:-Boka
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-02-03BussReseträff Birka Mer än 8430:-Boka