Reseträff Birka Cruises

Har du råd att stanna hemma? Häng med på RESETRÄFF tillsammans med Trossö Buss och Bromölla Buss ombord på M/S Birka.

Även 2018 anordnar vi en reseträff ombord på Birka Paradise. Så samla ihop era vänner och följ med på en 22-timmars kryssning till Åland med Östersjöns enda riktiga kryssningsfartyg. Som ett trevligt inslag under vår presentation kommer delar av det populära dansbandet WIZEX att vara med oss. Självklart kommer vi att ha trevliga "Reseträffserbjudande"

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Vi börjar denna resa från Staffanstorp och kör upplastning längs E22 genom Blekinge. Vi kommer att pausa på vägen till Stockholm med jämna mellanrum där det finns möjlighet att köpa fika och lunch. Vi kommer att vara framme i Stockholm vid 16:30 tiden.
Vårt kryssningsfartyg avgår kl. 18:00. 
          
Dag 2. Efter frukost har vi en gemensam träff i Birka Cruises konferensrum. Här får ni en fördjupad presentation av våra resor, och det finns möjlighet att träffa några av våra trevliga chaufförer, resesäljare och reseledare. Vi kommer även ha med några av våra duktiga leverantörer.
Kl. 15:45 Ankommer M/S Birka till Stockholm. Sedan blir det färd tillbaka mot Blekinge/ Skåne igen. Självklart pausar vi för middag och fika på hemvägen också.
 

Tänk på att ha med en giltlig legitimation

*Vi reserverar oss för förändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i insides dubbelhytt
Lättare bussfika dag 1
Välkomstdrink
Smörgåsbord inkl. dryck dag 1
Frukost dag 2