Reseträff Birka Cruises 2020

Äntligen är det snart dag igen ! 
Häng med på RESETRÄFF tillsammans med Trossö Buss och Bromölla Buss ombord på M/S Birka.
 

Nu är det snart dags för vår populära reseträff ombord på MS Birka. Så samla ihop era vänner och följ med på en 22-timmars kryssning till Åland med Östersjöns enda riktiga kryssningsfartyg. 
Självklart kommer vi att ha trevliga "Reseträffserbjudande".


Denna gånger erbjuder vi även att lägga till en extra natt i Stockholm och bo på centrala Elite Hotel Adlon och därefter ansluta med övriga resenärer på fartyget !! 

Pris från:
450:-
Dagar:2
Bussresa, Välkomstdrink, del i insides dubbelhytt, Middagsbuffé dag 1 inkl dryck, Frukost dag 2. Bussvärd/värdinna. Glöm ej giltig ID-handling
Boka resa

Dagsprogram 2 dagars

Dag 1. Vi börjar denna resa från Staffanstorp och kör upplastning längs E22 genom Blekinge. Vi kommer att pausa på vägen till Stockholm med jämna mellanrum där det finns möjlighet att köpa fika och lunch. Vi kommer att vara framme i Stockholm vid 15:30 tiden. Vårt kryssningsfartyg avgår kl. 17:00. Efter vi har installerat oss i våra hytter så samlas vi i Club Maritim. Här skålar vi för en trevlig resa och får lite underhållning. Sedan sätter vi oss till bords och avnjuter en härlig middagsbuffé inkl. dryck. 
          
Dag 2. Efter frukost har vi en gemensam träff i Club Maritim. Här får ni en fördjupad presentation av våra resor, och det finns möjlighet att träffa några av våra trevliga chaufförer, resesäljare och reseledare. Vi kommer även ha med några av våra duktiga leverantörer. Självklart kommer det att vara "Reseträffserbjudande" för er som bokar på plats.
Kl. 14:00 Ankommer M/S Birka till Stockholm. Sedan blir det färd tillbaka mot Blekinge/ Skåne igen. Självklart pausar vi för middag och fika på hemvägen också.

Tänk på att ha med en giltlig legitimation!

*Vi reserverar oss för förändringar i programmet.

I priset ingår

I priset ingår 2 dagars:
Bussresa
Del i insides dubbelhytt
Välkomstdrink
Buffé inkl. dryck dag 1
Frukost dag 2

I priset ingår 3 dagars:
Bussresa
Del i dubbelrum/ insides dubbelhytt
Frukost dag 2-3
Välkomstdrink dag 2
Buffé inkl. dryck dag 2

Dagsprogram 3 dagars

Dag 1. Vi börjar denna resa Kristianstad och kör upplastning längs E22 genom Blekinge. Vi kommer att pausa på vägen till Stockholm med jämna mellanrum där det finns möjlighet att köpa fika och lunch. Vi kommer att vara framme i Stockholm vid 15:30 tiden där vi checkar in på central Elite Hotel Adlon som ligger på Vasagatan. Njut av kvällen i vår huvudstad. 


Dag 2: Efter frukost lastar ni in ert bagage i bussen och efter detta så har ni hela dagen till ert eget förfogande att utforska Stockholm, Bussen hämtar upp vid hotellet ca kl. 15.00 och kör er till terminalen där vi sammanstrålar med övriga resenärer.  Vårt kryssningsfartyg avgår kl. 17:00. Efter vi har installerat oss i våra hytter så samlas vi i Club Maritim. Här skålar vi för en trevlig resa och får lite underhållning. Sedan sätter vi oss till bords och avnjuter en härlig middagsbuffé inkl. dryck. 
          
Dag 3. Efter frukost har vi en gemensam träff i Club Maritim. Här får ni en fördjupad presentation av våra resor, och det finns möjlighet att träffa några av våra trevliga chaufförer, resesäljare och reseledare. Vi kommer även ha med några av våra duktiga leverantörer. Självklart kommer det att vara "Reseträffserbjudande" för er som bokar på plats.
Kl. 14:00 Ankommer M/S Birka till Stockholm. Sedan blir det färd tillbaka mot Blekinge/ Skåne igen. Självklart pausar vi för middag och fika på hemvägen också.

Tänk på att ha med en giltlig legitimation!

*Vi reserverar oss för förändringar i programmet.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-01-18BussReseträff Birka - inkl hotellnatt41 595:-Boka
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-01-19BussReseträff Birka - enbart kryssningFullbokad, väntelista450:-Boka på väntelista