Rostock 2 dagar

Följ med oss på en 2 dagars Time Out till den underbara Hansastaden Rostock.

Rostock är staden med både själ och personlighet, strosa runt på gatorna och insup den maritima atmosfären. Man finner många gemytliga restauranger, barer och caféér där man kan ta en paus i shoppingen eller avnjuta en god middag på kvällen. Upplev stadens gamla historia eller gör ett besök i stadens vackra centrum för shopping.

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi kör upplastning längs E22 i Blekinge och Skåne. Vi fortsätter mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Färjan tar ca två timmar, så här finns det gott om tid att äta lunch ombord för den som önskar det. Väl framme i Rostock åker vi till en gränshandel innan vi  checkar in på vårt hotell Radisson Blue Rostock. Kvällen fri för egna upptäckter i Rostock.

Dag 2. Idag njuter vi av en härlig hotellfrukost innan vi checkar ut från hotellet. Vi tar en tur ut till Karl´s Erlebnins innan vi åker med färjan som avgår kl. 13:00 från Rostock. När vi kommit iland i Gedser kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns det möjlighet att äta middag för dom som så önskar. Vi kommer att vara tillbaka i Karlskrona igen vid ca kl. 22.00.

 

I priset ingår:

Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2
Maxlast 35 kg inkl. eget bagage