Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Rostock 3 dagar

  Följ med oss på en 3 dagars Time Out till Rostock

  Denna resan ger er lite mer tid till att själva utforska Hansastaden Rostock. Det finns många gallerior och restauranger att besöka längs med Kröpeliner strasse. Ta en promenad i hamnen och titta på fartygen som ligger förtöjda. Kanske köper du de populära fishbrötschen från någon av fiskebåtarna som säljer nyrökad fisk.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Frukost dag 2-3
  Middag dag 1
  Utflykt till Karl´s Erlebnins

  Dagsprogram

  • Time Out Rostock 3 dagar

   Dag 1. Vi startar tidig morgon och kör via Öresundsbron mot Gedser där vi kör ombord färjan som ska ta oss till Rostock. Överfarten tar ca 2 timmar så det finns gott om tid för lunch och avkoppling. När vi kommit i land i Rostock så åker vi direkt till en gränshandel innan vi checkar in på vårt hotell. Vi bor på Intercity hotel vid järnvägsstationen i Rostock. På kvällen äter vi en gemensam middag.
   När man bor på Intercity hotel så ingår det fri åkning på lokaltrafikens bussar och spårvagnar.

   Dag 2. Idag har vi en helt orörd dag framför oss. Passa på att ta sovmorgon och njut extra länge av hotellets frukost. I de gotiska gavelhusen och den medeltida kyrkan ser man tydliga spår från Hansans handelsimperium som Rostock var en stor del av. Ett annat tips är att ta en tur med spårvagnen till vackra Warnemünde. För de som önskar erbjuder vi att åka med bussen till Karl´s Erlebnis, upplevelsebyn med ett mångsidigt utbud av produkter, presentartiklar, sylter, inlagda gurkor, handgjorda tvålar med mera på förmiddagen.

   Dag 3.Vi tar lite sovmorgon. Vi lämnar hotellet vid 10:00 och drar vi oss mot hamnen där färjan avgår kl. 11:00 mor Gedser. När vi kommit i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i ca 45 minuter. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i dagsprogrammet.

  Resekalender
  30/9Hildesheim 4 dagarfrån 4 495:-
  6/10Bordershop Expressfrån 775:-
  10/10Bordershop Expressfrån 775:-
  11/10Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  13/10Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden