Rostock 3 dagar

Följ med oss på en 3 dagars Time Out till den underbara Hansastaden Rostock.

Rostock är staden med både själ och personlighet, strosa runt på gatorna och insup den maritima atmosfären. Man finner många gemytliga restauranger, barer och caféér där man kan ta en paus i shoppingen eller avnjuta en god middag på kvällen. Upplev stadens gamla historia eller gör ett besök i stadens vackra centrum för shopping.

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi kör upplastning längs E22 i Blekinge och Skåne.  Vi fortsätter mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Färjan tar ca två timmar, så här finns det gott om tid att äta lunch ombord för den som önskar det. Väl framme i Rostock åker vi till en gränshandel innan vi checkar in på vårt central belägna hotell Penta Hotel Rostock. Kvällen fri för egna upptäckter i Rostock.

Dag 2. Idag kör vi ut till Karl´s Erlebnis i Rövershagen på förmiddagen för dom som önska följa med. Här finns det en massa bra och ha grejer om man känner för att shoppa trevliga heminredningssaker. Man kan även köpa hemmagjord jordgubbssylt, nybakat bröd mm, mm. Här tillbringar vi ca två timmar, sedan åker vi tillbaka till Rostock igen. Eftermiddagen fri för egna aktiviteter.

Dag 3. Idag njuter vi av en härlig hotellfrukost innan vi checkar ut från hotellet vi kl. 11 och åker och shoppar vid en gränshandel. Färjan avgår kl. 11.00 från Rostock. När vi kommit iland i Gedser kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns det möjlighet att äta middag för dom som så önskar. Vi kommer att vara tillbaka i Karlskrona igen vid ca kl. 20.00.

 

I priset ingår:

Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2 och 3
Max lastvikt 35 kg inkl eget bagage