Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Rostock 3 dagar

  Julmarknad Rostock

  Följ med oss till Rostock och upplev den fantastiska julmarknaden. Vi bor ett stenkast från Neuer Markt där julmarknaden börjar. Sedan är det bara att följa Kröpeliner Strasse för att uppleva julmarknadsatmosfären, güwein, doften av grillad wurst och varför inte prova kartoffelpuffer en riktig höjdare.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Frukost dag 2-3
  Middag dag 1
  Bussvärd

  Dagsprogram

  • Rostock Julmarknad

   Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning från Kalmar och genom Blekinge och Skåne. Vi åker via öresundsbron genom Danmark till Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Väl framme i Rostock checkar vi in på vårt centralt belägna Vienna House Sonne Hotel. Då äter vi en gemensam middag på hotellet dag 1.

   Dag 2. Hela denna dagen har ni till ert eget förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden.

   Dag 3. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Rostock. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Malmö. Sedan fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi kommer att göra stopp för shopping antingen på ut eller hemresan.
   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Avgångar & priser

  AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
  2021-12-10BussVienna House Sonne Rostock13 195:-Boka
  Resekalender
  30/9Hildesheim 4 dagarfrån 4 495:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden