Dagsprogram

 • Time Out Rostock 3 dagar

  Dag 1. Vi startar tidig morgon och kör via Öresundsbron mot Gedser där vi kör ombord färjan som ska ta oss till Rostock. Överfarten tar ca 2 timmar så det finns gott om tid för lunch och avkoppling. När vi kommit i land i Rostock så åker vi direkt till en gränshandel innan vi checkar in på vårt hotell. Vi bor på Intercity hotel vid järnvägsstationen i Rostock. På kvällen äter vi en gemensam middag.
  När man bor på Intercity hotel så ingår det fri åkning på lokaltrafikens bussar och spårvagnar.

  Dag 2. Idag har vi en helt orörd dag framför oss. Passa på att ta sovmorgon och njut extra länge av hotellets frukost. I de gotiska gavelhusen och den medeltida kyrkan ser man tydliga spår från Hansans handelsimperium som Rostock var en stor del av. Ett annat tips är att ta en tur med spårvagnen till vackra Warnemünde. För de som önskar erbjuder vi att åka med bussen till Karl´s Erlebnis, upplevelsebyn med ett mångsidigt utbud av produkter, presentartiklar, sylter, inlagda gurkor, handgjorda tvålar med mera på förmiddagen.

  Dag 3.Vi tar lite sovmorgon. Vi lämnar hotellet vid 10:00 och drar vi oss mot hamnen där färjan avgår kl. 11:00 mor Gedser. När vi kommit i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i ca 45 minuter. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

  *Vi reserverar oss för ändringar i dagsprogrammet.