Rostock Julmarknad, 3 dagar

Res med oss till Rostocks trevliga julmarknad


Du strosar ner på Kröpeliner Strasse som är en gågata full med härliga dofter av bratwurst, kartoffelpuffer, brända mandlar mm. Detta tillagas i trevliga grillstugor. Stanna till vid en bod och köp dig en mugg varmt Glüwein, det värmer gott när det är vinter och kallt ute. Observera i dagsprogrammet att hotellen varierar på de olika avgångarna.

Dagsprogrammet kan enkelt skrivas ut genom att klicka på länken PDF.

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Vi startar från Karlskrona tidig morgon och kör upplastning genom Blekinge. När vi kört en stund stannar vi för förmiddagsfika på en trevlig rastplats längs vägen. Sedan fortsätter vi färden mot Gedser där vi ska åka med färjan till Rostock. När vi kommit på tysk mark kör vi till Calles för shopping, sedan fortsätter vi till vårt hotell.

Vid avresan den 5/12 bor vi på RadissonBlue.

Vid avresa den 12/12 och 14/12 bor vi på Steigenberger Sonne. (Middag ingår dag 1)

Kvällen fri för egna aktiviteter.  

    
Dag 2. Hela dagen till eget förfogande.
(För de som önskar shoppa släpper vi av på Hansa Center och övriga erbjuds att åka med till Karls Erlebnis på förmiddagen)

Dag 3. Idag tar vi lite sovmorgon och lämnar hotellet vid kl. 10:00. Färjan avgår kl. 11:00 från Rostock. På vägen hem kommer vi att göra ett stopp på Ekerödsrasten, där finns möjlighet att äta om så önskas. Vi kommer att vara tillbaka i Karlskrona igen vid 21:30 tiden.


Karls Erlebnis: www.karls.de

I priset ingår

Bussresa,

Del i dubbelrum

Förmiddagsfika dag 1

Frukost dag 2-3

Middag dag 1 ingår i priset på Rostock Julmarknad med avresa 12/12 samt 14/12