Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Rügen 4 dagar

  Följ med oss till Underbara Rügen

  EN Ö ATT FÖRÄLSKA SIG I
  På Rügen, som är Tysklands största ö, möts du av ett paradis med härliga sandstränder, pittoreska kurorter och svindlande vackra nationalparker. Dessutom perfekt att som vi gör? Kombinera med den omtyckta hansastaden Stralsund.

  Fritextsökning

  Dagsprogram

  Dag 1. Vi startar från Karlskrona på morgonen och har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från busscafét. Efter pausen fortsätter vi mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. När vi kommit iland i Tyskland så har vi ca 2,5 timmar till vårt hotell IFA Hotel & Ferienpark. Här äter vi en gemensam middag på kvällen.

  Dag 2. Idag efter frukost kommer vi att göra en rundtur på Rügen. Vi kommer att börja med att besöka Sellin. Vi tar en liten promenad ut på Rügen längsta havsbrygga (394 meter). Sedan fortsätter vi mot Putbus, den vita staden. Varför den kallas så kommer ni snart att förstå. På vägen tillbaka till vårt hotell i Binz kommer vi även att göra ett besök på Karl´s Erlebnins i Zirkow. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

  Dag 3. Idag tar vi lite sovmorgon, eller njuter lite extra av frukostbuffén innan vi åker in till Stralsund där vi kommer att få en stadsrundtur på ett par timmar. Efter rundturen har vi lite egen tid att utforska Stralsund. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

  Dag 4. Avresa från vårt hotell på morgonen efter frukost mot Rostock där färjan väntar på att ta oss över till Gedser. Innan vi kör ombord på färjan kommer vi att stanna vid en gränshandel för lite shopping. När vi kommit iland i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i 45 minuter. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

  *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
   

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Förmiddagsfika dag 1
  Frukost dag 2-4
  Middag dag 1-3
  Utflykter enligt program
  Reseledare

  Resekalender
  22/7Bordershop Expressfrån 775:-
  26/7Bordershop Expressfrån 775:-
  27/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  29/7Bordershop Expressfrån 775:-
  2/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden