Så som i himmelen 2 dagar Göteborg

 

Folkkär som film och en enorm musikalsuccékommer till Göteborg och The Theatre, Gothia Towers.
Mäktigaste musikalen någonsin på Oscarsteatern i Stockholm. Framöver kan "Så som i Himmelen" även bli en världsberömd föreställning. Snart stänger Oscars en av de mest kraftfulla scensatsningarna på många år. Publikrusningen är enorm – 200 000 har redan sett den. Filmskaparen Kay Pollak är en av landets mest berömda och ansedda regissörer. Hans främsta framgång "Så som i Himmelen" tog honom ända till Oscarsgalan i Hollywood 2005. Musikalen har därefter blivit verklighet, i samarbete med producenten Vicky von der Lancken, kompositören Fredrik Kempe och regissören Markus Virta. Nu väntar världen på den blivande musikalexporten – i bland annat Österrike, England, Finland och Norge är scenerna strax redo – men innan dess blir Göteborg första anhalt. Ensemblen från Oscars förblir intakt på svenska med bland andra Malena Ernman, Philip Jalmelid och Tuva B Larsen.
 

 

Pris från:
2 295:-
Dagar:2
Bussresa
Del i dubbel
Frukost dag 2
Biljett Så som i himmelen The Theatre, Gothia Towers kl. 19.30
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Uppsamling från Karlskrona och söderut via Hässleholm till Göteborg. Vi checkar in på vårt hotel Elite Park Avenue som ligger ca 800 meter från The Theatre, Gothia Towers, där föreställningen börjar kl. 19.30.

Dag 2 Efter en riklig frukost och kanske en promenad på Avenyn så lämnar vi Göteborg och beger oss hemåt. Vi gör en bensträckare innan vi kommer fram till första avstigningsorten.

 

I priset ingår:

Bussresa
Del i dubbelrum
Föreställning kl. 19.30 The Theatre Gothia Towers

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-05-30BussSå som i himmelen - Göteborg 2 dgrMer än 82 295:-Boka