Samsö

Om inte Irland redan fått namnet ”Den gröna ön” så skulle Samsö fått det!

Besök vackra Samsö med Samsöfärjan och kom nära natur, strand och hav. Du kan vara säker på att få en helt unik upplevelse.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken"PDF" nedan.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. 

Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi kör upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. När vi har kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för en härlig bussfika bestående av färskbryggt kaffe och fralla. Efter fikat så fortsätter vi mot Kalundborg där färjan väntar på att ta oss över till Samsö. Ombord på färjan serveras en lunch inkl. måltidsdryck. När vi kommit till Samsö möter vår lokalguide upp oss och visar oss runt på den vackra ön. Efter rundturen är det dags att checka in på vårt hotell där vi också äter en gemensam middag.

 

Dag 2. 

Efter frukost kommer åter igen vår lokalguide att möta upp. Vi börjar dagen med ett besök i det lokala muséet om Samsö innan vi fortsätter vår utforskning av ön samt lunch. Vi tar farväl av ön och tar åter färjan över till Själland och vidare hemåt. Vi gör stopp utmed vägen innan vi når hemorten.

i priset ingår

Del i dubbelrum

Bussfika dag 1

Lunch dag 1 och 2.

Färjeöverfart T o R

Färjeöverfart T o R per person

Lokalguider på Samsö.

Entréer, besök och guidning enligt programmet.

Reseledare

Logi inkl. HP

Smörrebröd på båtresa hem