Schwerin Julmarknad 3 dagar

Följ med oss till vackra Schwerin som bjuder på en stämningsfull julmarknad. Schwerin som också kallas för " de sju sjöarnas stad" ligger vid den Mecklenburgiska sjöplatån och på en ö i staden står det praktfulla slottet. Slottet är ett av stadens stora sevärdheter och är sagolikt med sina guldskimrande torn.  I kvateren runt rådhuset och längs gågatan Mecklenburger Strasse hittar man stadens julmarknad. Vi bor på InterCity Hotel som ligger centralt, mitt i händelserna centrum.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

 

Pass

Vi uppmanar alla våra resenärer att ALLTID ha giltigt pass med sig vid samtliga resor utanför Sveriges gränser.

Till polisens hemsida

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.
Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Vi rundar Lübeck och snart är vi framme i Schwerin. Schwerin är huvudstad i den tyska delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Här bor vi på InterCity Hotel, endast några minuters promenad till julmarknaden. Nu hinner vi med en snabb titt på julmarknaden innan det är dags för en gemensam middag på hotellet.
Dag 2.
Hela denna dagen har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden.
Dag 3.
Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Middag dag 1
Frukost dag 2-3