Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Skidresor som passar alla

  Vi på Trossö Buss erbjuder skridresor på ett antal härliga destinationer. När det är skidsäsong så vill man inget hellre än att komma ut i backen och njuta av snö och aktivitet. Det är precis det ni finner på våra skridresor. Vi tar oss till skidorten med buss och checkar in på trevliga och mysiga hotell. Hinner du tröttna på skidåkningen under våra skidresor finns det alltid mycket annat att hitta på runt om på destianationen. 

  Nu har årets skidresenärer kommit hem från Zillertal, håll utskik efter våra skidresor 2021

   

  Fritextsökning

  Läs mer

  Skidresor du kan njuta på

  Våra skidresor innehåller en hel del njutning. Att sitta i backen en solig dag med god mat och dricka efter ett härligt åk i backen är helt fantastiskt. När du åker med oss på skidresa så ser vi till att du får en underbar upplevelse. Efter en aktiv dag i backen med skidåkning kan det även vara fantastiskt skönt med avkoppling i bastun på kvällen eller bara en lugn kväll framför tv med din favorit film.

  Skidresor med Trossö Buss 

  Vill du njuta av snö, skidåkning, god mat och dryck? Då har du kommit helt rätt. När du reser på skidresa med oss så lovar vi att det blir en mysig och härlig upplevelse. För mer information om de olika resorna kan du klicka på den specifika skidresan som fångar just ditt intresse. Där kan du hitta dagsprogram, vad som ingår i priset samt datum. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig! 

   

  Resekalender
  7/6Ullaredfrån 400:-
  14/6Grömitz 2 dagarfrån 2 595:-
  17/6Berlin på egen handfrån 4 595:-
  25/6Rostock 3 dagarfrån 3 495:-
  8/7Ut I Det Blå, 4 dagarfrån 6 995:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden