Stade Julmarknad 3 dagar

Stade som är Karlshamns vänort tillhörde Sverige mellan 1648 och 1712. Här har man lyckats bevara den medeltida stadskärnan med korsvirkeshus och trånga pittoreska gränder, omgivna av vattengravar. Julmarknaden med de traditionella bodarna fyllda med hantverk, mat och dryck ligger bara ett stenkast från vårt hotell Ramada Hotel Herzog Widukind.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

 

.

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.
Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Snart passerar vi Lübeck och när vi har rundat Hamburg så är det inte långt kvar till vi är framme i Stade. Här checkar vi in på centrala Ramada Hotel Herzog Widukind. Eftermiddagen fri att utforska julmarknaden innan vi träffas igen för gemensam middag. Den äter vi på systerhotellet Ramada Stade, ca 5 minuters promenad.
Dag 2.
Hela denna dagen har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden. Även idag äter vi gemensam middag på samma hotell som dagen innan.
Dag 3.
Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar.

* Reservation för eventuella förändringar i dagsprogrammet.

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Middag dag 1-2
Frukost dag 2-3