Stockholm med Birka

Följ med oss till vår huvudstad Stockholm, bo centralt, njut av storstaden och därefter ett dygn på fantastiska kryssningsfartyget Birka Cruise som tar oss på en 22-timmars kryss till Mariehamn där ni får njuta av god mat och se vår fantastika huvudstad från sjöss.

Pris från:
2 795:-
Dagar:3
Bussresa, del i dubbelrum /insideshytt, fm-fika dag 1, frukost dag 2-3, middag inkl dryck dag 2, stadsrundtur Stockholm
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1.
Avresa på morgonen från Kristianstad. Vi har upplastning längs med E22 genom Blekinge och upp till Kalmar. Efter några timmar så stannar vi på någon trevlig rastplats längs vägen, här fikar vi förmiddagsfika från busscafét. Färden fortsätter sedan mot Stockholm och på vägen kommer vi att göra ett stopp för lunch. Väl framme i Stockholm kommer vi att bo på centralt belägna Scandic Central. Kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 2.
Idag efter frukost kommer vi att få en trevlig stadsrundtur i 3 timmar med en lokalguide. Sedan är eftermiddagen fri för egna aktiviteter tills vi träffas vid bussen igen vid 16 tiden. Vi kommer att köra med bussen till Brika terminalen. Här mönstrar vi på M/S Birka, Östersjöns enda riktiga kryssningsfartyg. Vi kommer att äta en härlig kvällsbuffé medans fartyget löper ut genom Stockholms skärgård. Ombord finns det underhållning och barer av flera slag.

Dag 3.
Idag är vi ombord på M/S Birka och här finns det möjligheter att boka SPA behandlingar och så vidare. Vill man bara lata sig så går det att ligga vid fartygets pool på övre däck. Fartyget ankommer Stockholm igen vid ca 15:30, därefter kommer vi att köra tillbaka mot våra respektive hemorter. Vi kommer så klart att stanna för matuppehåll på vägen.

I priset ingår

Del i dubbelrum / insideshytt
Fm-fika dag 1
Frukost dag 2-3
Stadsrundtur i Stockholm
Middag inkl. dryck dag 2
Giltig id-handling skall visas upp när ni går ombord på fartyget.

Tillägg för enkelrum/enkelhytt:
Tillägg för utsides hytt per person:

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2018-09-29BussStockholm med Birka Cruises - 3 dagarMer än 82 795:-Boka