Stockholm på egen hand 4 dagar

Följ med oss till den kungliga huvudstaden!

På denna resan kan du sjölv välja vad du vill göra när du kommer till Stockholm. Kanske går du på någon trevlig teater, ett besök på Skansen är ju alltid trevligt, eller så gör du stan på dagen och kanske Gröna Lund på kvällen och varför inte en fantastisk skärgårdstur. Denna resa är det bara viljan och fantasin som sätter gränserna. Kanske uppleva Allsång på Skansen i verkligheten ! Vi kommer att hinna med en 3 timmar lång rundtur för den som önskar att se vår vackra huvudstad.

Pris från:
3 295:-
Dagar:4
Bussresa
fm-fika dag 1
Del i dubbel
Frukost dag 2-4
Transport till Skansen, tisdagen ToR
Guidad rundtur 3 timmar

Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Kristianstad på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. När vi kört ett par timmar så stannar vi för förmiddagsfika från busscaféet. Färden fortsätter mot Stockholm och på vägen kommer vi såklart att pausa på ett trevligt ställe där det finns möjlighet att köpa lunch. När vi kommer fram till Stockholm checkar vi in på vårt centrala hotell, Elite Hotel Adlon. Så här ska man bo i den kungliga huvudstaden!
Dag 2. Kl. 10.00 kan dom som vill följa med på en guidad stadsrundtur runt i vår vackra huvudstad. På kvällen kommer bussen att köra fram och tillbaka till Skansen för dom som vill se Allsång på Skansen (Entrébiljett ingår ej i resans pris, detta köper ni i entrén)
Dag 3. Eget program.
Dag 4. Efter frukost och vi lastat in våra väskor i bussen så bär det av söderut till respektive hemort. Vi stannar på lämplig plats för dom som önskar äta samt har bensträckare.

I priset ingår:

Bussresa
Fm-fika dag 1
Del i dubbelrum
Frukost dag 2-4
Transport till Skansen dag 2, ToR (Entrébiljett ingår ej i resans pris)
Guidad rundtur 3 timmar

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-07-20BussStockholm på egenhand 4 dagarMer än 83 295:-Boka