Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Följ med oss på bussresa i Sverige

  Vi på Trossö Buss har en hel del bussresor i Sverige. Sverige är ett fantastiskt vackert land med alltifrån skog och sjöar till hav, strand och sand. Det fina med att åka buss är att du även får uppleva hela vägen till destinationerna. Det är också ett miljövänligare sätt att ta sig fram på, med buss som transportmedel. 

  Fritextsökning

  Läs mer

  Bussresor i Sverige med Trossö Buss

  Vi har bussresor i Sverige, det enda som kan vara svårt är att välja vilken av alla Sveriges pärlor du vill uppleva. Vi har väldigt många olika resor att välja på – alltifrån Jokkmokks marknad, Hälsingland & Dalarna till Mälardalen och Bohuslän. Vi uppdaterar våra resor i flödet nedan regelbundet så det är bara att välja vilken Svensk pärla du vill besöka och uppleva den här gången. 

  Bussresa i Sverige – upplev mer med oss

  Spara på miljön och res med oss ut i Sverige med buss. Det finns en Svensk pärla som passar alla. För att hitta resan som passar just dig så kan du klicka in på varje resa här nedan eller kontakta oss för att få mer information om resan, vi hjälper dig! För att ta reda på vad som ingår i varje resa kan du klicka på resan du är nyfiken på för att sedan se vad som ingår i priset samt dagschema och datum

  Jokkmokks Marknad 6 dagar

  6 dagar från 8 995:-
  Jokkmokks Marknad 6 dagar

  Vi besöker Jokkmokksmarknad och ishotellet i Jukkasjärvi.Läs mer

  Resekalender
  20/10Bordershop Expressfrån 775:-
  23/10Glada Änkan - Malmö Nöjesteaterfrån 1 450:-
  24/10Bordershop Expressfrån 775:-
  31/10Bordershop Expressfrån 775:-
  1/11Ullaredfrån 400:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden