Timmendorfer Strand - Seehotel 3 dagar

En 3 dagars ”Time-out” som bjuder på lyx, flärd och god mat.

Alldeles intill havet vid den 7 km långa vita sandstranden ligger flotta Maritim Seehotel, Timmendorfer Strands stolthet. Med sin nyrenoverad SPA-avdelning på 3000 kvm erbjuder de både inom- och utomhuspool, mängder av olika sorters bastu, relaxrum och ett flertal behandlingar att välja mellan. Hotellets centrala läge gör att det finns stort utbud av caféer, restauranger och butiker i närheten.  Dag 2 åker vi till Karl´s Erlebnis i Warnsdorf  och besöker butiken därefter vänder bussen tillbaka till Timmendorfter Strand igen.
Vi serveras god middag. Den naturliga samlingsplatsen efter middagen brukar bli i  hotellbaren där de flesta kvällar spelas live-musik.

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1: Vi startar från Karlskrona på morgonen och kör uppplastning genom Blekinge och Skåne. Vi fortsätter färden mot Rödby och där tar vi färjan till Puttgarden. När vi kommit iland kör vi direkt till Timmendorfer Strand där vi checkar in på vårt lyxiga Maritim Seehotel Timmendorfer Strand ****. Detta hotell ligger precis vid strandpromenaden. När incheckningen är klart har vi lite tid att gå ut och titta lite på omgivningarna, eller kanske ta ett dopp i inomhuspolen. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2: Efter frukost åker vi och besöker Karl´s Erlebnis (https://www.karls.de/warnsdorf.html) för den som önskar följa med och framåt eftermiddagen återvänder vi till Timmendorfer Strand och vårt hotell igen. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 3: Efter frukost vänder vi hem mot Skåne och Blekinge igen. Vi lämnar hotellet vid 9.30 och åter till Heiligenhafen där vi stannar för shopping. När vi kommit iland i Danmark kör vi dirket till Ekerödsrasten där vi pausar i 45 minuter. Här finns det möjlighet att äta middag för den som så önskar.

I priset ingår

I priset ingår:
Bussresa
Del i dubbelrum
Middag dag 1-2
Frukost dag 2-3
Utflykt till Kal´s Erlebnis
Fri tillgång till pool
Max lastvikt per person: 35 kg inkl bagage.