Tyska Pärlor och Idyller

Tyskland har så mycket att erbjuda och här har vi samlat några godbitar. Häng med till vackra Hannover, mysiga Celle och Jägermeisterbyn Wolfenbüttel.

 

 

 

 

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.
Vi startar från Karlskrona tidigt på morgonen och kör upplastning genom Blekinge och Skåne.
När vi har kommit en bit in i Danmark stannar vi för förmiddagsfiks från bussen. Färden fortsätter sedan mot Rödby där vi tar färjan till Puttgarden, Tyskland. Snart är vi ute på Auotbahn och på vår väg till vårt hotell i Langenhagen som ligger vid Hannover, passerar vi Lübeck och Hamburg. Vi pausar såklart längs vägen för benstäckare och fika. När vi har checkat in på vårt hotell , äter vi en gemensam middag. 
Vi bor på Meidan Hotel Hannover-Lehrte
Dag 2.
Idag efter frukost åker vi den korta biten in till Hannover där vår lokalguide möter upp oss. Här kommer vi att få en stadsrundtur i ett par timmar. Sedan lite egen tid för lunch innan vi beger oss till den lilla mysiga staden Celle. I Celle kommer vår reseledare att ta oss på en stadsvandring där vi bland annat kommer att se det fantastiska slottet som ligger i centrum av Celle. När vi är klara kör vi tillbaka till vårt hotell. På kvällen äter vi en gemensam middag.
Dag 3.
Idag ska vi tillägna dagen åt Wolfenbüttel. Här kommer vi att få en guidad stadspromenad inkl. lunch, öl och Jägermeister, samt en visning på Jägermeisterfabriken. På kvällen äter vi en gemensam middag.
Dag 4.
Idag efter frukost åker vi tillbaka mot Sverige igen. Vi tar färjan från Puttgarden till Rödby. Men innan vi åker på färjan stannar vi till vi en gränshandel. När vi kommit iland i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns det möjlighet att köpa mat för den som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot Karlskrona.

*Vi reserverar oss för programändringar

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1-3
Lunch dag 3
Lokalguide i Hannover
Rundvisning i Wolfenbüttel
Reseledare