Vandring på Skåneleden 3 dagar

Följ med oss ut i friska luften. Vi gör tre vandringar på Skåneleden.

Den natursköna ön Ven ligger mitt i Öresund väster om Landskrona. Ven förknippas ofta med Tycho Brahe och sina branter Backafallen. Här återfinns även ett rofyllt lugn och ett grönskande vackert landskap. Den skyltade Skåneleden erbjuder en 12 km rundvandring runt hela ön.

Obs! Vandringskartorna finns under fliken PDF under avgångar & priser

Pris från:
2 995:-
Dagar:3
Bussresa, del i dubbelrum, bussfika dag 1, frukost dag 2-3, lunch dag 1-3, middag dag 1, vandring dag 1-3, bussvärd/vandringsledare
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell. Den första vandringen kommer att utgå från Mölle Golfklubb. Vi kommer att vandra förbi Kullens fyr och slutet på vandringen är i Mölle hamn. Här kommer vår buss att hämta upp och köra vidare till vårt lunchställe. Efter lunchen åker vi vidare till Helsingborg och vårt centrala hotell Clarion Grand Hotel. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 2. Idag efter frukost sätter vi oss i bussen och åker den korta biten till Landskrona. Här tar vi färjan över till Ven där vi ska gå en vandring runt ön. Vandringen är ca 12 km lång. Lunch äter vi under vandringen på Backafallsbyn. Vandringen följer både landsvägar och stigar genom ett varierat landskap med fantastiska vyer över Öresund.

Dag 3. Idag är det dags att lämna Helsingborg för denna gång. På vägen hem kommer vi att göra vår sista vandring på denna resa. Vi stannar till vid Söderåsens nationalpark och gör en vandring på
ca 4 km där vi passerar Kopparhatten. Efter vandringen äter vi en gemensam lunch på Spångens Gästgivargård. Efter lunchen så börjar vi vår resa hemåt mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Bussfika dag 1
Frukost dag 2-3
Lunch dag 1-3
Middag dag 1
3 vandringar
Bussvärd/vandringsledare

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-08-21BussVandring på Skåneleden 3 dagarMer än 82 995:-Boka