Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Vandring på Skåneleden 3 dagar

  Följ med oss ut på vandring

  På denna resan gör vi vandring bland annat på ön Ven mitt i Öresund. Vi gör även vandring runt området vid Kullens fyr och Söderåsens nationalpark.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Lunch dag 1-3
  Frukost dag 2-3
  Middag 1
  Färjeöverfart till Ven tur och retur
  Bussvärd/vandringsledare

  Dagsprogram

  • Vandring på Skåneleden

   Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell. Den första vandringen kommer att utgå från Mölle Golfklubb. Vi kommer att vandra förbi Kullens fyr och slutet på vandringen är i Mölle hamn. Här kommer vår buss att hämta upp och köra vidare till vårt lunchställe. Efter lunchen åker vi vidare till Helsingborg och vårt centrala hotell Clarion Grand Hotel. På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 2. Idag efter frukost sätter vi oss i bussen och åker den korta biten till Landskrona. Här tar vi färjan över till Ven där vi ska gå en vandring runt ön. Vandringen är ca 12 km lång. Lunch äter vi under vandringen på Backafallsbyn. Vandringen följer både landsvägar och stigar genom ett varierat landskap med fantastiska vyer över Öresund.

   Dag 3. Idag är det dags att lämna Helsingborg för denna gång. På vägen hem kommer vi att göra vår sista vandring på denna resa. Vi stannar till vid Söderåsens nationalpark och gör en vandring på ca 4 km där vi passerar Kopparhatten. Efter vandringen äter vi en gemensam lunch på Spångens Gästgivargård. Efter lunchen så börjar vi vår resa hemåt mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  26/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  28/7Bordershop Expressfrån 775:-
  1/8Bordershop Expressfrån 775:-
  4/8Bordershop Expressfrån 775:-
  8/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden