Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Värmland Lars Lerin 3 dagar

  Följ med oss på en resa i konstens tecken.

  Vi åker till Vackra Värmland och Karlstad där vi besöker Konstutställningen Konst på Hög i Kumla, Lars Lerins Sandgrund och Europas största Skulpturpark Rottneros Park och som avslutning på denna fantastiska resa besöker vi även Alsters Herrgård.
   

  Fritextsökning

  I priset ingår:

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Förmiddagsfika dag 1
  Frukost dag 2-3
  Middag dag 1-2
  Guidning konstutställning Kumla
  Besök inkl rundvisning på Lars Lerin Sandgrund
  Besök Rottneros Park
  Besök inkl rundvisning Alsters Herrgård
  Reseledare
   

  Dagsprogram

  • Värmland Lars Lerin

   Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. När alla har stigit på och vi har kört några timmar gör vi ett stopp för bensträckare och förmiddagsfika från bussen. Vi kommer också att göra ett lunchstopp på ett lämpligt ställe innan vi kommer fram till Konstutställningen Konst på Hög i Kumla. Här får vi en guidad rundvisning. Efter detta besök åker vi till vårt hotell Scandic Winn i Karlstad där vi äter en gemensam middag.

   Dag 2. Efter frukost tar vi oss till fots den korta biten till Lars Lerins Sandgrund. Här får vi en rundvisning och efter rundvisningen har vi tid på egen hand att äta lunch i Karlstad innan vi åker med bussen till Rottneros Park. En norra Europas största skulpturpark, anlagd enligt visionen om att skulptur och omgivande miljö ska samverka med varandra. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

   Dag 3. Idag tar vi farväl av Scandic hotell och Karlstad, men vi passar på att göra ett sista besök innan på Alsters Herrgård där vi får en rundvisning. Efter rundvisningen fortsätter vi hem mot våra respektive hemorter. Självklart gör vi stopp för lunch och bensträckare på vägen.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Avgångar & priser

  AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
  2021-08-13BussScandic Winn KarlstadMer än 83 595:-Boka
  Resekalender
  26/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden