Dagsprogram

  • Värmland Lars Lerin

    Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. När alla har stigit på och vi har kört några timmar gör vi ett stopp för bensträckare och förmiddagsfika från bussen. Vi kommer också att göra ett lunchstopp på ett lämpligt ställe innan vi kommer fram till Konstutställningen Konst på Hög i Kumla. Här får vi en guidad rundvisning. Efter detta besök åker vi till vårt hotell Scandic Winn i Karlstad där vi äter en gemensam middag.

    Dag 2. Efter frukost tar vi oss till fots den korta biten till Lars Lerins Sandgrund. Här får vi en rundvisning och efter rundvisningen har vi tid på egen hand att äta lunch i Karlstad innan vi åker med bussen till Rottneros Park. En norra Europas största skulpturpark, anlagd enligt visionen om att skulptur och omgivande miljö ska samverka med varandra. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

    Dag 3. Idag tar vi farväl av Scandic hotell och Karlstad, men vi passar på att göra ett sista besök innan på Alsters Herrgård där vi får en rundvisning. Efter rundvisningen fortsätter vi hem mot våra respektive hemorter. Självklart gör vi stopp för lunch och bensträckare på vägen.

    *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.