Warnemünde 2 dagar

Warnemünde 2 dagars Time Out

Följ med oss till Warnemünde på en 2 dagars Time Out. Strandpromenaden ligger några steg bort och ni möts av en fantastisk utsikt över Östersjön.
En promenad till fyren i Warnemünde, njut av god mat och dryck eller gör ett besök på hotellets spa-avdelning.

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen och enligt vår tidtabell längs med E22 till Malmö. Vi åker via Öresundsförbindelsen till Köpenhamn. När vi kommit ett par mil söder om Köpenhamn gör vi en paus för egen medhavd fika. Färden fortsätter mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. När vi kommit iland i Rostock åker vi den korta biten bort till Karl´s Erlebnins. Här stannar vi i ca 1,5 timme innan vi kör bort till vårt hotell, A-ja Resort Warnemünde. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
Dag 2. Idag efter frukost kör vi bort till Calles för lite shopping innan vi kör ombord på färjan som avgår kl. 11:00. När vi kommit iland i Danmark så kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i 45 minuter. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Middag dag 1
Frukost dag 2