Weissenhäuser Strand

Hjärtligt välkommen till fyrastjärniga Strandhotel i Wessenhäuser Stand. Här kan Du glömma vardagens stress och jäkt. Har  får du en välförtjänt ”Time Out” och vaknar upp med ett leende på läpparna. Här är solen precis utanför dörren och den långa breda stranden inbjuder till härliga promenader, sandslott med barnen eller en romantisk stund i solnedgången, oavsett årstid.

 

 

Pris från:
2 695:-
Dagar:3
Bussresa, del i dubbelrum, middag dag 1-2, frukost dag 2-3, inträde till badet, Lastvikt 35 kg- GLÖM INTE PASS.
Boka resa

Dagsprogram 3 dagars

Dag 1

Längs med vägen mot Danmark hämtar bussen upp Dig för en trevlig morgontur mot Rödby, där vi sedan tar färjan till Puttgarden.  När vi passerar välkända Heiligenhafen har vi bara 20 minuter kvar till denna pärla som vi ankommer ca 14.00.Nu har du gott om tid att se dig om i de vackra omgivningarna, besöka Dünenbad för en SPA-upplevelse, friskvård eller ett träningspass, ta med hela familjen till det subtropiska badlandet och uppleva många skratt tillsammans, eller bara koppla av. En välförtjänt och efterlängtad middag väntar på hotellet på kvällen.

 Dag 2

Efter en god frukost har ni nu hela dagen till ert eget förfogade, gå ut och ta en promenad och upptäck den vacka miljön eller tillbringa hela dagen inne på det subtropiska badlandet. På kvällen serveras det återigen en god middag på hotellet.
 

Dag 3

Efter en god och fullmatad frukostbuffé sätter bussen av mot Puttgarden. Självklart gör vi ett stopp för shopping av allehanda varor i Heiligenhafen innan färden fortsätter mot Sverige.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Middag dag 1-2
Frukost dag 2-3
Inträde till badet
Lastvikt 35 kg

Barn under 10 år måste ha målsmans sällskap vid bassängerna.
Personer under 18 år får inte vara inne i bastuområdet.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2018-10-28BussWeissenhäuser Strand 3 dagar
Boka tidig rabatt 200:- t o m 31/8
Mer än 82 695:-Boka