Wismar 4 dagar

Följ med oss till gamla svenskbygder

Vi kommer att bo i Wismar, men vi besöker även Lübeck och Schwerin Mecklenburg-Vorpommerns residensstad med sitt fantastiska slott.

Pris från:
4 995:-
Dagar:4
Bussresa, Del i dubbelrum, Förmiddagsfika dag 1, Frukost dag 2-4, Middag dag 1-2, stadsrundtur i Lübeck & Schwerin, sektprovning, reseledare
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning enligt vår tidtabell genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn tar vi en paus på en trevlig rastplats för förmiddagsfika. Färden fortsätter sedan mot Rödby där färjan vänta på att ta oss till Puttgarden. När vi kommit till Tyskland så är vi snart ute på Autobahn. När vi kommit till Lübeck gör vi en avstickare och får en trevlig stadsrundtur. (till fots) Efter rundturen finns det lite tid att på egen hand strosa runt och titta på staden. Kanske går ni in på Café Niederegger och tar en kopp kaffe och en god marsipantårta. Efter besöket i Lübeck fortsätter vi till Wismar och vårt hotell Alter Speicher***.
På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Idag på förmiddagen åker vi till Mecklenburg-Vorpommerns residensstad, Schwerin. Här kommer vi att få en stadsrundtur (till fots) och lite tid på egen hand så ni kan uppleva Schwerin. Kanske går ni i på det fantastiska slottet som ligger på en ö i Schweriner see. Lite lunch hinner ni också med innan vi åker tillbaka till Wismar igen.
På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 3. Idag tar vi sovmorgon. Ni har egen tid tills vi träffas i receptionen vid 12-tiden. Då vi ska gå upp till Hanse sektkelleri. Här får vi prova 3 olika sorters sekt (det tyska bubblet).
Kvällen är fri för egna aktiviteter

Dag 4. Idag efter frukost vänder vi tillbaka mot Skåne och Blekinge igen. Vi kommer att åka färjan från Rostock till Gedser. Färjan tar ca 2 timmar. På vägen hem kommer vi att pausa på Ekerödsrasten i 45 minuter. Här finns det möjlighet till att köpa mat för dom som så önskar. Eftre pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1-2
Stadsrundtur i Lübeck & Schwerin
Sektprovning på Hanse Sektkelleri
Reseledare

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-05-21BussWismar 4 dagarMer än 84 995:-Boka