Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Wismar Julmarknad, 3 dagar

  Julmarknad i forna Svenskstaden Wismar!

  3 julmarknader på samma resa!
  Det är var ni får om ni följer med oss till Wismar julmarknad. När vi kommit över på Tysk mark så gör vi ett första stopp i Rostock där ni kan göra ett besök på deras julmarknad innan vi fortsätter vår färd till Wismar. Önskar man så kommer även möjligheten att få åka till Schwerin och besöka deras julmarknad eller så stannar ni kvar i trevliga Wismar .


   

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Fm-fika dag 1
  Frukost dag 2-3
  Middag dag 1

  Dagsprogram

  • Julmarknad i forna Svenskstaden Wismar!

   Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. När vi kommit till Rostock kör vi in till de centrala delarna och parkerar bussen. Nu tar vi en titt på Rostocks julmarknad. Här stannar vi i några timmar innan vi fortsätter till vårt hotel Alter Speicher Wismar. Detta hotellet har ett idealiskt läge och endast ett par hundra meter till Julmarknaden eller hamnen. På hotellet äter vi en gemensam middag.

   Dag 2. Hela denna dagen har ni till ert eget förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden. För dom som önskar erbjuder vi en tur till Schwerin för dom som vill besöka julmarknaden. Här stannar vi i några timmar så och åker tillbaka till Wismar framåt eftermiddagen. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

   Dag 3. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet
   ** Möjlighet till shopping på ut eller hemresan

  Resekalender
  23/9Bordershop Expressfrån 775:-
  30/9Bordershop Expressfrån 775:-
  4/10Bordershop Expressfrån 775:-
  5/10Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  5/10Ullaredfrån 400:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden